|
|
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Odgovorio sam druze,nisi dobro procitao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
U pardon,promaklo mi,izvinjavam se...
A gledaj ovako,nedavno sam pazario od jednog kolege sa foruma soundcraft SPIRIT za "specijalne namene",male svirke,ne previse zahtevne i za to mi stvarno radi posao. Sprava ima dovoljno snage,ton provereno kvalitetan,cist,ima po malo necega i da fali,nije bas vrhunski,efekat dobar (naravno samo jedan al nema veze), itd,i mogu ti dati svoje veoma pozitivno misljenje o njoj (ima nekih i nedostataka al ne moze i jare i pare za 400 evra)... E sad,pojavljuje se ovaj drugi mikser za koji ja nikad cuo nisam iskreno ali i to nije toliko bitno koliko mi je sumnjiva cena...350 evra nova u radnji,i sve to lepo pise kako jeste samo mi nije jasno u cemu je stos? Da mi ne bi sad lupali glavu oko tog "stosa" predlazem ti prvo da pazaris SPIRITA i da te glava ne boli a ako to neces onda idi probaj ovu i...nek ti je sa srecom,eto... i jos jedna sitnica: Ako je ova u radnji 350 evra nova,probaj da nadjes polovnu,garant je oko 200-250 evrica ![]() R. je svoje rekao i ne zeli vise da se izjasnjava po ovom pitanju. Hvala Promijenjeno od Vule (28.03.2010 u 19:38 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Koji Spirit na Soundcraft sajtu pise da ima vise vrsta ovog power mixera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
probaj obavezno.ja sam za kombinaciju da imas dva nezavisna efekta ali moras da probas.ako nemas gde javi da ja odem do radnje u beogradu da probam Martin mikser u radnji.
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Bobane,isti ovakakav kao sa slike...SPIRIT by SOUNDCRAFT...ima i jedan noviji model 600,mislim da je samo redizajn u pitanju i verzija 1200 sa duplo vise kanala i vecom snagom...to je sve sto je meni poznato od njihovih "power" mixera,a kao sto rekoh,ja imam ovaj kao sa slike
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@Rolandinjos
Hvala druze na informacijama,reko si da ga koristite za male svirke pa mi malo dodje nelogicno ako ima i vise nego dovoljno snage i tezinu od 24 KG. Koji efekat koristis? @nesaband Martin Wisman jos uvek nije na lageru,zvao sam Player,kad ce da dobiju ne znam,znam da je vrlo trazena mikseta s'obzirom na cenu i 2x256 efekata,cak vise nego Behringer Europower 3000.Imam i neke informacije da i snaga koju poseduje nije naivna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
sacekaj da stigne pa cu otici da pogledam spravu.nemoj da zuris.
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Boban010 (28.03.2010) |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Ja se malo kasno ukljucujem.Radio sam na toj martin mikseti i dva fbt neznam tacno koja modela(u pitanju su 12").odlicno su odradili posao.Zvuk je cist,snage ima kao sasvim dovoljno.E jedino neznam koliki je rok trajanja tog miksera posto mu je cena nov 350e,a to je skoro duplo jeftinije od jenog dynacorda 600 koji je polovan.a s"druge strane moguce je da hoce cenom da dobiju trziste.ko zna.....Sve u svemu mikseta jako lepo radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.01.2010
Mjesto: Centa
Downloads: 1051
Uploads: 8
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
Ja sam je kupio,mada bio sam prinudjen,pre par dana i odmah odneo na svirku,celo vece sam je bacau u pik,gurala je dve kutije rcf325i i na moje iznenadjenje to je tako dobro radilo da se nisam nikako pokajao sto je uzeh
E sad snage ima dovoljno,efekti su ok,mada hall je odlican a dillej malo prebrz ali za 350eu,pa to moze da zaradi mnogo vise Sto se tice ekvilajzera,odlicno radi,mala zamerka je kada je napanjis do maksimuma,malo gubi na basu,ali to je nebitno jer imas dovoljno snage Danas sam dodao jos dva bina,pa to ubi,ko god da je kupi ne ce se pokajati |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Probao sam skoro sve efekte ali mi se najvise dopada kombinacija 016-151.Kolege sa kojima radim su dali povoljne ocene za miksetu,e sad ostaje da se isproba koji je vek trajanja.Ako nista drugo ima godinu dana garancije.
Dodato: Otkrio sam zasto mikseta gubi na basu kad se pojaca.To je zbog lose zalemljenih kablova,moraju svi da budu isti odnosno plus-plus,minus-minus.Inache PMF800 "utepuje" sto bi rekli mi Pirocanci! Promijenjeno od Boban010 (21.04.2010 u 22:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|