|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 538
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
imali neko da raspise akordaciju za ovu pjesmu
Kolovodja djavo Ljubio sam zene garave i plave na kraju me brale sve dodjose glave (2x) Ref. Ako pakla ima ja cu tamo biti sa djavolom crnim kolo cu voditi kolovodja djavo, a na kraju ja sudbina se moja od rodjenja zna Rodjen sam da volim zasto da se zalim ziveo sam burno nije da se hvalim (2x) Ref. Plakale su mnoge a sta da im radim jer dok jednu ljubim sa drugom se sladim (2x) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Saban Saulic-kolovodja djavo(C-D)®
D----------------- Ljubio sam zene Cm-A7---D---- garave i plave G7------------Cm- na kraju me brale A7------------D----- sve dodjose glave[2X] Ref. C----G7----C---G7----------C-- Ako pakla ima ja cu tamo biti C7------------Fm-------------D7-G- sa djavolom crnim kolo cu voditi G7---------C------G7----------C- kolovodja djavo, a na kraju ja [2X] C7-----------Fm---D7-----------G-- sudbina se moja od rodjenja zna Rodjen sam da volim zasto da se zalim ziveo sam burno nije da se hvalim Ref. Plakale su mnoge a sta da im radim jer dok jednu ljubim sa drugom se sladim
![]() |
Favoriti |
|
|