|
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Trebas prvo da pretrazis da li imas takvi temu, (imas opciju "suche" ). Ako nema onda postavis novu. Ovde se pricalo o bojama a ti skretas u drugi pravac
Ali kad si tu i imas muku "Loading factory resources" verovatno pise i ne produzava dalje koliko sam te razumeo. Resenje" preinstaliraj Operativni sistem. Imas ga na Korgov sajt, skini ga besplatan je, ima u njega i uputsvo kako se preinstalira, a cini mi se da je negde pisano isto to uputstvo u neka tema, mozes pretraziti foruma pozz Dodato: Evo ti link sa uputstvo kako da preinstaliras http://www.yu-midi.org/forum/showthr...ight=korg+pa1x Promijenjeno od Ace (22.03.2010 u 15:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
znam da nije tema na pravom mjestu ali dok sam čitao ovo kolega me zove i pita vidi šta se može napraviti samo da pitam nemoram ništa brisati s nje trenutno nego skinem novi os u bacivam kako je tamo navedeno neznam s korgom nisam ga nikad imao jbg!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Skines OS i resurse. Instaliras ga, onda ucitas resurse. Ima sve kako treba u ovaj link koji sam ostavio gore. A otkako preinstaliras ga sve ce biti obrisano i vrateno na fabricko stanje. Znace semplove, ritmove, boje koje si ti ubacivao, to ce nema posle preinstalaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|