|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dakle ima li ko akorde i text?
Dodato: xitno Promijenjeno od Todorgm (18.03.2010 u 01:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Imali smo bascu sljiva livadu i par njiva
orah tvojom rukom zasadjen topli dom za hladne dane kad mirisu cajevi od nane bagremovim medom zasladjen Ref. Zar je zivot samo slika crno bela fotografija kada nema dragog lika ko da nema sunca da mi sja Da li pamtis one dane ko s proleca tresnje rane miris zemlje koja zito nedri da li cuvas nase tajne da li su ti oci sjajne posle kise nebo kad se vedri (2x) Bela kuca i ognjiste cvetna basca i dvoriste dobar bunar bistre hladne vode i rakija ona stara, zuta dunja sa ormara mladost koja svojim putem ide Ref. Evo tekst, ne znam pesmu pa ne mogu da napisem akorde. Ako niko ne napise u medjuvremenu skinucu je i napisati. Pozzz. |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobrivoje Topalovic - Imali smo bascu sljiva(Dm)®
Dm------------------------------------------- Imali smo bascu sljiva livadu i par njiva Dm-----------D7-----------Gm- orah tvojom rukom zasadjen A----------------------------- topli dom za hladne dane A---------------------------- kad mirisu cajevi od nane A--------------A7-------------Dm- bagremovim medom zasladjen Ref. Gm----------------------- Zar je zivot samo slika A----------------A7--Dm- crno bela fotografijaaoa Gm---------------------- kada nema dragog lika Dm-----------E7------------A-- ko da nema sunca da mi sja Dm-------D7-Gm--G7-- Da li pamtis one dane C7------------F--------F7- ko s proleca tresnje rane B--------------C7--------F--D7-(bass F-Es-D-fis) miris zemlje koja zito nedri Gm---------------------- da li cuvas nase tajne Dm-------------------- da li su ti oci sjajne Gm---------E7------------A---(A7-Dm) posle kise nebo kad se vedri [2X] Dm------------------- Bela kuca i ognjiste Dm----------------------- cvetna basca i dvoriste D-------------D7-------------Gm- dobar bunar bistre hladne vode A--------------------------------------------- i rakija ona stara, zuta dunja sa ormara A---------------A7--------------Dm- mladost koja svojim putem ode
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (16.02.2011 u 20:05 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|