|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sad se ispredaju razne price,a ovo oko pucnjeva sam cuo na vestima juce...a to nije toliko ni bitno...u Beogradu inace cesto nesto puca,da li petarde ili pistolji,a evo sad pocele i bombe u zadnje vreme, tako da je narod vec malo gluv na te frekvencije pa i ne cudi sto nisu zvali policiju...
bilo kako bilo,tragedija jedne mladosti... |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
Nek im je laka zemlja!
#23 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
pa ne znas sta , morali su da napisu" ima ulaznu ranu u ustima" bar, a ne jednu izlaznu.
pa da mi nagadjamo dal je pucao sebi kroz usta ili kroz ne znam ni ja sta.. evo kazu da su ubiveni sa s pistolj "crvena zastava 88" za koju nema dozvolu. i evo kazu da su se culi pucnji, medjutm ubiveni su jos u ponedeljak a ne juce |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Katastrofa! Za nepovjerovati! Bilo kako bilo njih više nema i to je najžalosnije u ovoj priči. Žao mi. Mladi ljudi.
![]()
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.02.2010
Mjesto: Negde
Godina: 30
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR
Interesi: Sport,muzika,surfovanje(po netu)..
![]() |
![]()
I naravno ja cu uvek ici kontra od drugih,kao i uvek.xD Zao mi je svakog ko umre mlad,ali realno,da li bi njih dvoje tugovali kada bi vi umrli?Ako su poznate licnosti nisu Bogovi,i sta da im radim(o) kad su narkomani.Mozda popijem i karton za ovo,ali morao sam da kazem...xD
|
![]() |
![]() |
#26 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ako je tacno sto pise u tvom avataru da imas 15 godina i nije ti za zameriti...a i informacija je primljena,znamo sta se desilo,saosecamo sa porodicama pokojnika i predlazem da ova tema ode lagano u LOCK da se ne bi nasao jos neko sa nekim biserom pa da se tema pretvori u nesto sasvim nepotrebno
Promijenjeno od Vule (17.03.2010 u 18:50 sati) |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Nisam hteo da se mesam ali stvarno ima debilnih komentara u temi i podrzavam te Rolandinjos da se tema zakljuca. Ovo je velika tragedija i ne daj Boze nikome.
A to sta se zapravo zbilo nije nase da otkrivamo, ostavimo to ljudima koji su za to strucni. Na kraj krajeva nije ni lepo nagadjati o tome sto se desilo ili sta bi pojedinci voleli da se desilo! |
![]() |
![]() |
#28 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Boss, mogao bi malo da pripazis sta pises, makar bile poznate osobe i oni su ZIVA BICA, ne mislim bas da tako treba da se izrazavas i da ti je 50 godina a ne toliko koliko jeste. Kad si vec trazio opomenu, pripazi da je i ne dobijes sljedeci put, ja i Emir nismo puno stariji od tebe, ali znamo za neki red. Bolje bi bilo da se i ti ucis tome.
A tema ide u LOCK!
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (17.03.2010 u 19:26 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|