|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Jedan deo naseg repertoara, nadam se da ces naci nesto sto ti se svidja
![]() Darko I Ivana – Ako je do mene Makadam – Da mi je znati Viktorija – Daj ne pitaj Emina I Sasa – Jos ti se nadam Corba – Kada padne noc Merlin – Ja potpuno trezan umirem Merlin – Zar je to sve sto je ostalo Ceca – Mesec nebo zvezdice Alen Slavica – Ludujem Slavica Cukteras – Manastir Dzej – Radjaj sinove Lukas – Kafana na balkanu Kaya – Lepa a sama Slobodan Vasic – Anonimna Darko Lazic – Korak do sna Saban – Otvori mi svoja vrata Mile I Semsa – Mi se volimo Indy – Bato bre Pantersi – Ja baraba a ti vila Zeljko Samardzic – Kafanska pevacica Zorica Brunclik – Avlije Bulat – Eno dole u kafani Zorica Markovic – Lijte kise Pantersi – Kakvu zenu imam Dragana Mirkovic – Spasi me samoce Toma – Kafana je moja sudbina Zlata Petrovic – Dodji da mi ruke grejes Toma – Samo nju ne kuni majko Toma – Dal je moguce Miroslav Ilic – Polomicu case od kristala Mirolsav Ilic – Pozdravi je pozdravi Haris – Odlazis od mene Dusko Kulis – Ti meni lazes sve Brena – Cik pogodi Djurdjevdan Ceca – Beograd Dzenan – Kosa do ramena Brena – Udji slobodno Ceca – Usnule lepotice Lukas – Lisica Halid – Put me zove Ceca – Lepotan Zeljko Sasic – Crna zeno Topalko – Ranjeni lav Corba – Kad sam bio mlad Sasa Matic – Ne znam ja da muski poginem Sako I Dado – Lepsa od noci Louis – Slike u oku Djani – Ja stalno pijem Jovan Perisic – Moje najmilije Merlin – Danas sam ok Halid – Idi moram da ti kazem Nino – Usne vrele kao zar Amadeus – 100% Toma – Jelena Dzej – Ni jedne usne Haris – Hladno je ugrij me Halid – Hej kafano necu vise Boza Nikolic – Marija Moby Dick – Kralj kokaina Dzej – Sunce ljubavi Ljuba Alicic – S prvom kisom Hari Mata Hari – Prsten I zlatni lanac Merlin – Cuskije Divlje Jagode – Kap po kap Zeljko Joksimovic - Devojka Dugme – A I ti me izneveri Tropico – Bojim se Nesanica Corba – Gde si u ovom glupom hotelu Bebek – Sinoc sam Van Gogh – Neko te ima nocas Ceca – Kazem da te volim Hanka – Volela sam volela Lukas – Pocnite bez mene Rizo Hamidovic – Gataj mi ciganko Haris – Jesul dunje procvale Mile Kitic – Kraljica trotoara Nada Topcagic – Jutro je Novica Zdravkovic – Splavovi Toma – Branka Dugme – Ako ima boga Dugme – Esma Bebek – Kucka nevjerna Plavi okrestar – Bolje biti pijan Corba – Ostani djubre do kraja Zeljko Sasic – Mali je ovo grad Zeljko Sasic – Soliter Amadeus – Tako malo Amadeus – Cija si nisi Amadeus – Skini tu haljinu Oliver Dragojevic – U ljubav vere nemam Sinan – Otkad sam se rodio Sinan – Sudbina me na put salje Zeljko Samardzic – Slutim Zeljko Samardzic – Ohladi Seka – Iskoristi moje mane Merlin – Hajde nocas mi dodji Zoran Gajic – Nisam te se nagledao Medeni Mesec – Ljubi me I nista ne pitaj Ritam srca – Marija Rodja – Da Bog da Natasa bekvalac – 300 stepeni Dragana I Zeljko – Ko na grani jabuka Zana – Dodirni mi kolena Haris – Pusti me Mira skoric – Manastir Ceca – Pustite me da ga vidim Fanky G – Samo u snu ET – Tek je 12 sati Seka – Aspirin Ceca – Trazio si sve Ceca – Volim te Zeljko Sasic – A tebe nema Medeni mesec – Djavolica Ceca – Popi me kao lek Zika Antic – Sta cu nocas u kafani Sasa Matic – Ruzmarin Amadeus – Lazu te Mecava – Samo me povedi Lukas – Ne slusaj majko Ceca – Doktor Emina – Dal ona zna Boban Rajovic – Usne boje vina Merlin – V.Z. – Jorgovani Mia – Zenskaros Brena – Miki Mico Donna Ares – To mi nije trebalo Dzenan – Nikome ni rec Slavisa Vujic – Ne mogu bez tebe Toma – Ostao sam sam Zeljko Joksimovic – Drska zeno plava Aco Pejovic – U mojim venama Nemanja Stevanovic – Nesto se cudesno desava Aco Pejovic – Nema te nema Jovan Perisic – Sunce se radja Vesna Zmijanac – Nevera moja Selma Bajrami – Ostrvo tuge Brena – Recite mu da ga volim Hanka – Crne kose Brena – Kuca lazi Dara Bubamara – Zidovi Dara Bubamara – Mami mami Suzana Jovanovic – Plavusa Seka – Nije za mene Seka – Rodjena sa vukovima Tanja Savic – Da to sam ja Jelena Karleusa – Insomnija Radmila Manojlovic – Deset ispod nule Zeljko Joksimovic – Nepoznat broj Zeljko Samardzic – Zato kradem Dugme – Lipe cvatu Boris Novkovic – Tamara Hakala – Umri u samoci Hakala – A ja sam te voleo Sejo Kalac – Kafanska pevacica Maja Marijana – Bio mi je dobar drug Enes I Goca – Kaznio me zivot Goca Trzan – Kad je bal Brena – Cuvala me mama Seka – Gde sam ti ja Boban Zdravkovic – lagala me jedna Maja Darko Lazic – Srce od silikona Dzej – 99 Haris – I tebe sam sit kafano Boban Zdravkovic – Ljubav za ljubav Amadeus – Kupi me Amadeus – Nju ne zaboravljam Rodja – Cuvaj se Dzej – Ne znas ti Merlin – Da ti kazem sta mi je Ferid Avdic – Kad sam decak bio Slavisa Vujic – Ciganka mala Ado Gegalj – Okreni moj broj Zeljko Joksimovic – Michelle Natasa Bekvalac – Dobro moje Roki – Zena Haris – Nek mi bude zadnja casa Dzej – Od ljubavi do mrznje Dzej – Ugasila si me Haris – Sjecas li se one noci Zdravko Colic – Ruska B3 – Mrak Viktorija – Barakuda Viktorija – Teraj ti po svome Esma – Caje sukarije Ana Bekuta – Oluja Dara Bubamara – Svi su tu kao nekada Lepa Lukic – Srce je moje violin Snezana Savic – Tri poljupca hocu ja Lexington – Kako je tako je Radmila Manojlovic – Nikada vise Seka – Dodji I uzmi me Dragana I Zeljko – Oci pune tuge Prljavo kazaliste – Marina Lukas – Udari prva Boban Zdravkovic - Danju spavam |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milepsr za ovaj koristan post: | AlenKorgPA500 (14.03.2010) |
Favoriti |
|
|