|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.12.2008
Mjesto: Sabac
Godina: 33
Downloads: 399
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Pa500
Interesi: Aikidoooooo
![]() |
![]()
Ja baraba a ti vila
radjaj sinove ja stalno pijem 4 strane sveta kraljica budi put me zove evo ti ruka ciganko o sanja sanja pesma od bola ludujem pozdravi je ugasila si me od kad sam se rodio kafanska pevacica evo banke cigane moj moja mala nema mane uz moravu vetar duva pruzu ruku pomirenja prokleta je amerika laze mesec bay pass cija si nisi tako malo ako je do mene lubenica kosa do ramena moje najmilije sve je moje tvoje danas sam OK ucini mi pravu stvar kremen belo ostao sam sam pusti me nikom nije zao kao meni usne vrele kao zar mozda smo I mi ti si zena koju ludo volim kad sam decak bio srecan ti rodjendan sunce moje drago u rodni grad ti nisi ti vise kad dodje oktobar lepsa od noci dama DADO devojka neznanka kocka secera sve jos mirise na nju riblja corba KAD SAM BIO MLAD ne diraj mi noci mali grad nijedna nije kao ti kakvu zenu imam ne zovite je djurdjevdan od boga si stvorena okreni se ti miljacka marija kuda Idu ljudi kao ja ivana marina grlica vencanica djavolica crna zeno ne znam ja da muski poginem bele ruze s prvom kisom kada pijem ja se napijem kafana je moja sudbina dudo a deli smo sve na pola samo nju ne kuni majko ljubi me I nishta ne pitaj hajde nocas mi dodji mesecina ja potpuno trezan umirem sudbina me na put salje dobro je to anonimna mesec u vodi s namerom podjoh u ljubavi svi su gresni odlazis odlazis nesto protiv bolova seti me se jednog dana nema te nema pridji mi nisi vise klinka ALOKOHOL dajte vina hocu lom mornar gledam DRINU OSTANI ZDRAVKO COLIC I zanesen tom lepotom sve je surovo violino moja vilo ne radjaj gresnike jednom nedeljno 100 posto da mi je al nije tako ide slike u oku korak do sna ja hocu sad jovana hladno je ugrij me civas skini tu haljinu ona je prica zivota moga kraljica srca moga prevari ga bar veceras umri u samoci kralj kokaina naviko sam ja na nocni zivot lepa hanuma ostavljas me samog gresnica I vila sve je ludo kad me bebo ne volis 99 zena da me voli bolje biti pijan nego star nikad vise zagrljeni lazu te SEHREZADA Ja stalno pijem Put me zove RANA MOJA OK BEND SA LJUBAVI SE SKIDAM luckasta si ti jesul dunje procvale nazdravite drugovi ranila me jedna zena aman aman aman crni gavrane I zanesen tom ljepotom hej kafano necu vise ostavi mi drugove oluja veseljak avlije jutro je dodji da mi ruke grejes ruzmarin SANJA MALETIC splav stoja ko ti to baje sto je bilo moje njeno je ja tudje usne ljubim nije monotonija romale romali ajde mori dan dva popi me kao lek pitaju me u mom kraju sama insomnia ja te volim ko I pre dara bubamara srce je moje violina kleo se kleo udri mujo ti si ko I ja nemas srece sa zenama znam ceca ne zivim sama robinja luda za tobom lijte kise manastirska vrata ovo je repertoar koji smo svirali pre, ima tu jos dosta pesama ali ne mogu da kucam vise... ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Pajke (13.03.2010 u 20:23 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Pajke za ovaj koristan post: | AlenKorgPA500 (14.03.2010) |
Favoriti |
|
|