|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Nishki
|
![]()
Hvala Zeljko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
|
![]()
Znaci sinoc sam bio kod Vlade (brzog) i pustio mi snimak posto smo mi inace komsije u istoj zgradi zivimo vrata do vrata. Sve pohvale sa moje strane i njemu sam rekao, svaka cast sto se tice sound-a i aranzmana, super iako znam da ste sve ovo snimali ono bez veze na brzinu pre svirke cisto iz zezanja, bez obzira na to lepo zvucite.
Od mene sve pohvale! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nishki
|
![]()
Hvala Dacky1984!
Bas je tako bilo kako ti je reko.... ![]() Ja sam slusao snimak samo na komp tako da neznam kako je izaso na nekom drugom uredjaju,ali mi je Brzi reko da mu se u autu opasno cuje. Eto neznamo se licno,a cesto dolazim u tvoj komsiluk.Videcemo se valjda...Pozzzz!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Drugar foruma
|
![]()
Eto ti povod, sledeci put kad budes dosao bez nekih vecih obaveza zovite da pijemo kaficu i da se upoznamo, mada mi je Vlada dosta pricao o tebi naravno sve najbolje.
Pozdrav i vidimo se kad budes dosao. Caos ! E da, samo jos jednom da dodam sto se tice sond-a super i samo tako nastavi, a posto znam da od skoro radis oko site-a itd... mozda nije ovde mesto da ne ispadne sad reklama, ali zelim ti puno uspeha i u tome. Poz ! Promijenjeno od Dacky1984 (02.03.2010 u 19:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega Milanče je uvek imao odličan sond...samo tako nastavi,bravo bravo bravo!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Belaj boy
|
![]()
Bravo Milance,svaka cast.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
ovde je vec sve poznato.snimak full ,sound full itd,sve za pohvalu!!!
![]() |
#38 |
Drugar foruma
|
![]()
E ali moram i komsiju da pohvalim za pevanje, bravo Brzi svaka cast !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nishki
|
![]()
Ma nema greske!Brzi je odlican!
|
![]() |
![]() |