|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
...konfirmirano je danas da sigurno izlazi.
Demo se moze poslusati ovde http://www.mister-music.de/korg/pa800%20MP3%20Board.mp3 gde se moze cuti kako kvalitetno moze se raditi promena PITCHa i TEMPOa jednog MP3 FILEa. Isto novi OS donosi i GUITAR MODE koje je slicno ROLANDu i demo se moze poslusati ovde http://www.mister-music.de/korg/pa800%20guitarmode3.mp3 koje bice mozda jedno od najbolje i najnovije stvari na KORG aranzere, imati GUITAR MODE i CHORD STROKES. Sve to u OS 1.5 a za GUITAR MODE u PA1X ne zna se jos dal ce to biti. Isto ovih dana izlazi i OS1.02 za PA800 koji donosi jos XTRA stvari a i poboljsanja a i stvari o kojima smo se ovde zalili. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Znas li hoce li u 1.02 biti popravljeni oni problemi sa DELETE sample-ova? Znam da je Tramannoni rekao da ce u sljedecem minor update-u biti popravka, ali nikad se ne zna, mozda su zaboravili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
1.02 sredjuje sve one probleme koje sam nabrojao na KORGovu stranicu,
danas sam pricao sa njim, Paolo, to je samo MINOR UPDATE, sredjuje sve te probleme i SONG EDITOR. A 1.5 je vec MAJOR UPGRADE sa sve ono sto sam gore nabrojao i IZNENADJENJE!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Odlicna vijest!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
I nije u pitanju vise nikaki KONKURENT PA1Xu, oni sad ce zakljucati sve nase
diskusije, u pitanju je samo nova KORGova masina koja zamenjuje STARU MASINU (PA1X) a naravno uskoro bice zamenjen i sami TOP za sada PA800. To ce biti uskoro...vrlo uskoro...cim bude struje!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma batali tu priči stari (pa1x)...koji đavo stari...Pa taj sinth je jarane moj još najjači pa ti sad pričaj ovo i ono...AKo ti se sviđa PA800 imaj ga ali ne piši da je PA1X stari...Fok njegov naslednik ne dođe on je jiš uvjek najmoćniji aranžer pa nek priča ko šta hoće,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Je li pa800 ima ugradjen fabricki mp3 board ili je to dodatak koji se placa? Poz
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Posebno se kupuje. Moj je meni stigao prije tri dana. Nije mi zao sto sam ga kupio, jer obavlja ono sto mi treba...uzeo sam ga samo zbog toga da mogu lakse uciti nove pjesme da sviram. Dozvoljava mi da usporim pjesmu koliko hocu, promjenim tonalitet i na brzake da snimim ono sto odsviram pa da cujem gdje greske pravim...bas ono sto mi je trebalo. Mislim, to sam mogao i preko kompjutera da radim al ovako mi je nekako lakse jer mi je sve tu. Dosta kosta ovaj MP3 board, tako da ako bas ne vidis neke koristi za njega ne kupuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |