|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
M audio nova je Frequency response: 20Hz-18kHz pa su mi radi toga u mitrosu rekli da je bolje da uzmen Akg.
RODEa NT-1 mi se svidja i sigurno bi ga uzeo da nisam potrosio pare na Behringe ultravoice digital. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Aleksandar72,molio bih de ako mozes da mi kazes sta mislis o Rode NT1A posto i sam sam vlasnik istog pa me interesuje tvoje misljenje.Pozz
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I jos na sve ovo sto je Aleksandar napisao bi i ja dodao da je koliko je bitan dobar mikrofon za snimanje vokala toliko je potreban jos i dobar Preamp da to bilo to
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Pa sta mislite o Behringer Ultra Voice Digital VX2496,jel valja to cemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ gokili
Pitanje nema veze sa temom...ovde se priča o mikrofonima!!! Hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Covek me lepo pitao preko cega cu da spojim mikrofon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Čoveku si mogao da napišeš da bi "ubo u nešto" a ne da postavljaš ovde slike i tražiš mišljenje o uredjaju...elem,da ne dužimo dalje,ako te zanima mišljenje o onom uredjaju otvori lepo temu i neka se piše samo o njemu ako već neka ne postoji,a ovde ajmo o mikrofonima jer je to pitanje...hvala
|
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
@gokili
Ako bas pevas u tom pasponu preko 18KHz,onda bolje nemoj ![]() ali znaj da ces sa ovim mikrofonom imati jako balansiran sound,pri minimalne sumove(AKG P120 je izvor sumova) i sto je najvaznije,imas toleranciju od +/- 1dB preko celog frekfentnog spektra!!To bi trebalo da znaju momci iz MITROSa.... P.S.pogledaj u oglasima polovan AKG C3000! @Marco7 absolutno tacno! primer SM PRO AUDIO TC01...odlicno radi svoj posao za te pare!Nista bez 12AX7 ![]() @dejan87 Nisam neki ekspert oko studijskog snimanja,bavim se ovom tematikom "amaterski".Nedavno sam citao bas o NT-1a,ispao je N°1 u svoju klasu u testu A/B pored Studio Projects C1 i AT2035. Da si me pitao o Live mikrofonima,rado bi ti vise rekao....
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
imam Audio-technica AT-2020 (kojeg prodajem),nisam baš zadovoljan njime; "premetalan" mi je za vokal, trebam nešto toplije a kod glasnog pjevanja drči bez obzira na gain i odmaknem se i jače od pola metra, al ne pomaže puno...
Sad razmišljam o RODE NT1A, pa me zanima dal bi se preporodio s tim mikrofonom, jer nije puuno skuplji od AT, pa nemam pojma, a možda ima ovdje netko tko ima pojma :-) Dodato: sad čitao preporuke za sE Electronics SE2200A ? probao netko? Promijenjeno od TomyCroSound (18.07.2010 u 13:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|