|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Malo me mrzi objasnjavati ovako banalne stvare ali znam kako je i ja sam nekada davno bio apsolutni pocenik t.j. svi smo... Pocetnicima je pomos povise potrebna nego na profesionalce
![]() Znaci aranzer je klavijatura koja sama svira pratnju (bubnjeve, bass, gitaru) ti samo pritisnes akord sa levom rukom, a sviras muziku sa desnom. Sempler je mogucnost kreiranje boje od realne zvuce ali kao sto ti je mali budzet sad o sempleri nemoj razmisljati. Trilere su ukrasi tako sto mnogo brzo odsviras dva tona, i napravis ukras (i za trilere je malo rano, pocni uciti skale i akorde). Skale su nize od tonova (Do re mi fa sol la si do). Ovo je C-dur skala, vrz istom princip se sozdaju i ostale skale. Akord je sozvucje od vise tonova (Do mi sol = C dur). Za uenje imas intarnet skola sviranja na "pocetnu" a ne bi bilo lose i da uzmes casove. Sa budzet od 350 evra ja ti savetujem da uzmes polovan Korg i3 ili Roland g600. Obe su dobre, mozes stavljati narodnjacke ritmove cak i isterati prve svirke sa njima kad uvezbas naki repertoar. pozz |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | Boss (07.02.2010) |
Favoriti |
|
|