|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2009
Downloads: 135
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
T3 nema gumice. Ja ga sviram 10 godina i sve dirke rade,e sad.. mozda bi trebalo da pogleda neki majstor,da otvori i vidi da li je u pitanju prljavstina ili nesto drugo.jel to pocelo postepeno ili.. ? pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Najbolje ti je da je otvoris i da vidis o cemu se radi!
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam imao slicnu situaciju na 01/w. Greska je bila ta da se mast kojom su podmazane opruge na tipkama utvrdnula. Serviser je ocistio staru mast te podmazao novom. Nakon toga je bilo dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Potvrđujem što je Tomy rekao. U pitanju je mazivo ispod tipke koje s godinama kod pojedinih tipki zna otvrdnuti, odnosno posušiti se. Tipičan problem koji se može pojaviti u cijelom nizu starijih Korgovih i Yamahinih profesionalnih klavijatura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Hvala vam na odgovorima!Kontaktirao sam majstora i on ima misljenje kao i vi ili se zaprljalo ili ta mast treba da se obnovi...Gumice ne postoje vec su umesto njih neka tzv peraja...Odlucio sam da i malo spustim dirke za koji milimetar i ujedno da resim ovaj problem...Pozdrav svima!
Dodato: Zaboravio sam da odgovorim Lokiju da to pocinje postepeno...U pocetku dirka radi ok i posle neko vremena kad je uzastopno pretiskam dirka postepeno zaglavljuje da tako kazem... Promijenjeno od Minicevac (09.02.2010 u 14:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|