|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.09.2009
Mjesto: Beograd
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Bas od Radeta!!!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 503
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Probaj ovako.....
Forspil-Hm,G,A,Hm Strofa(nisam siguran)-Hm,A Refren je isti kao forspil... nadam se da nisam pogresio...pozz ![]() Dodato: p.s. u refrenu imas Amol Promijenjeno od Sejox (21.06.2010 u 23:22 sati) Razlog: Editovan post. |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
najbolje je da skines ovaj forspil od kosmajca, u orginalu samo se svira prvi dio forspila, samo da dam napomenu za refren kako sviramo ja i gitarist, mada nekako je u ovom kosmajcevom izvodjenju harmonija malo slozenija, ja se nadam da ce neko napisat, da nece bit skrtica
![]() Hm------Hm7-Hm6-----Hm-6-Hm-------Hm7----G-----A-----Hm Hej valentina plavo oko moje, samo tebe volim ja druge ne postoje nisam siguran kako se zove ovaj akord, jeli Hm-6 ili Hm aug ili nekako trece ![]() ![]()
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2009
Mjesto: Grabovica / Balingen
Godina: 35
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Roland XP30/Korg X50
Interesi: Muzika muzika muzika
![]() |
![]()
Probaj ovako ako sviras forspil od kosmajca
Forspiel..Hm--G--A--Hm,Fism--G--A--Hm,A--Fism--G-A-Hm, A--Fism--G-A-Hm.. --------------------Hm------------------------------ Hm-Am-Hm Najlepsa si od svih zena, kraljica si medju njima (Prelaz) itd.. Pa Refren Hm-------G---A----------Hm----Fism-------G----------A---------Hm--- Hej Valentina plavo oko moje, samo tebe zelim ja, druge ne postoje |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|