|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Ma pojacao sam ga i na mixeru i control panelu al nista samo hoce kroz mikrofon ali kasni a to mi je opet neupotrebljivo..
Dodato: ee ljudi evo uspio sam da ga prikopacam na Line in ulaz ali oopet kasnjenje jee ogromno..ne znam sta da radim?? ![]() ![]() Promijenjeno od rafael (27.01.2010 u 14:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako koristis zvucnu kartu koja je "on board", tesko da ces podesiti "prihvatljivu" latencu(latency)!
Ja sam problem resio sa PCMCIA audio kartu firme Echo Indigo,odlicna je i ne kosta puno.Ranije sam imao i Sound Blaster Audigy 2 u kojoj je EMU chip,isto odlicno radi a kosta nekih 60-70EUR. Zvucne karte koje su "on board" i najcesce na maticnoj ploci,su neupotrebljive za audio obradu. Pozdrav
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ma zvucna mi je odvojena jedna mi je crkla ta integrisana na ploci..pa sam kupio zasebnu kartu..ali ne kuzim tu latenciju posto u ovom Win 7 nikako ne mogu da se snadjem gdje to da sredim ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na ovom linku imaš ASIO driver pomoću kojega možeš podesiti latenciju. Zvuk ti kasni zbog latencije. Driver je free!
http://www.asio4all.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
druze gdje na ovoj stranici ne mogu da se snadjem nikako? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ako ne mozes na toj, na ovoj definitivno mozes!
![]() http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=5778 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post: | rafael (30.01.2010) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ljudi ja se stvarno izvinjavam ako gusim s ovim al stvarno bi volio da ovo konacno napravim..evo skinuo sam i taj asio driver i ins i podesio..a usput sam skinuo i Kristal program za snimanje koji mi odmah na ulasku izbaci poruku : Asio driver: Bad device eror.. dok kada udjem u settings Asia nista ne govori..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|