Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 23.03.2007, 14:14   #7
imiralem
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
imiralem befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Svaka cast i od mene, samo da dodam malo pojasnjenja 8O
Kao ing. informatike na to imam pravo. U pravu si da nista nije vjecno, kao sto disk ima svoj vijek trajanja, isto tako i disketa, a bogami i flash memorijske kartice imaju svoj vijek. Razlika hard diska od diskete jeste u kvalitetu. Ploce na disku su od tvrdog materijala, premazane feromagnetnim namazom, no sto se tice i jedo i drugo radi na principu magnetizma. Disk je brzi samo zato sto ima veci broj obrtaja i sto je brzina pristupa glave za citanje puno puta veca od disketnog uredjaja. Naravno da je sve to osjetljivo, pogotovo, sto muzicari tumbaju svoje sprave cesto, tako da ne smetnete s uma da to moze zakazati. Za fajlase da se ne pouzdaju previse u hard disk, moze otkazati kad najvise treba Zato je ovo rjesenje zgodno, mada opet kazem imajte na umu da je sve to privremeno i nije vjecno. Ja sam sebi ugradio u Korg PA 60 disk od laptopa bez problema od 10 GB i fercera, mada me sad zanima da li mogu ovaj OS od PA 80 koji pominjete za PA 50, instalirati na PA60 i sta dobijam? Imam jos jedan disk od 2 GB cini mi se ako nekome treba neka se javi. Inace sam u Mostaru.
imiralem je offline  

Favoriti

Oznake
4gb, 70eur, disk, korg, pa50, samo

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije