|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Donator
|
![]()
Kad smo vec zapoceli ovaj razgovor neka se jave ljudi koji nisu imali nikakvih problema sa pa 800.
I ja imam klavijaturu dve godine i dva meseca. Ubacivao sam setove i semlove i ritmove raznih vrsta i kvaliteta, brisao, prepravljao,pravio ni sam neznam koliko puta. Klavijatura radi kao sat. Jedino mi se polomili tasteri od silnog pritiskanja i to (fill 1, start/stop i exit). Sad cu da ih zamenim i to je to. Podrzavam misljenje kolega da treba da se vodi racuna o rukovanju jer mi se bezbroj puta desilo kad je upalim u hladnoj prostoriji display zakasni sa paljenjem. Mada imam jos jedno misljenje a to je: Ko kako ima srece tako ga Pa 800 sluzi.
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2009
Mjesto: Speyer, Deutschland
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Klavijature, Harmoniku, Klavir
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja danas pricao s jednim serviserom iz bg-a i kaze mi da na pa800 ne crkava ram nego crkava u stvari ploca a ko vam kaze da je do rama to kaze jer mu je to lakse,i taj drugi ram sto vam stavi nece dugo da drzi jer ploca nije u redu
![]() |
#4 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
naravno da je zbog ploce a ne zbog semplova.... hahahaha ismejah se slatko.... kakav bre samplerate... korg je zeznuo stvar, loshe su reshili plocu i do dan danas nije ispravljeno, nijedan servis vam nece reci da se taj kvar potpuno moze ispraviti, pitajte... vec da je velika verovatnoca da ce ponovo to isto da se desi.... meni tako rekli u nekoliko servisa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Verujem da je tako jer sam nosio pa 80 kod majstora u Bg na zamenu plasticnog izlaza,polomio se i tako ga pitam u vezi pa 800 zasto crkava...Kaze da se moze zameniti memorija i ploca ali da nikada ne moze sa sigurnoscu reci da je to ma koliko sigurno i koliko ce trajati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]()
Ljudi ja da se nadovezem na sve ovo procitano,sorry ako je offtopic,ja sam se bas zagrejao za pa2xpro ali citajuci sve ovo,debelo se premisljam da li je to pametan potez ili ne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Druze, pa 2x nema problema sa ramom, ne moras da brines .Uzmi i uzivaj,klavijatura je vrx.. podrav.. evo citao sam predhodne postove i ja da se pohvalim.. Imam pa800 2 godine i nista,sve normalno...
Promijenjeno od negovan (25.04.2010 u 04:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|