|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Poštovane kolege,
Imam Korg T3 kojem je otišla folija displeja pa dotični ne svetli. Moje pitanje je da li je neko ko je imao isti problem uspeo da ga reši i kako?Molim za pomoć.... Unapred hvala,Spale |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav Spale! Imao sam isti problem kod Korg 01W FD a kupio sam ga sa "tamnim" displejom i dobio ga bas zbog toga po dobroj cijeni. Nasao sam u Njemackoj neku firmu koja pravi back-light folie za skoro sve klavijature. Rade i po narudjbi samo im trebas poslati dimenzije. Zamjena nije problem jer sam je sam sebi i mjenjao. Pokusat cu da ti nadjem eb adresu te firme pa cu ti poslati. Uglavnom, nije skupo a radi super asmo sto ce ti display biti jarko plave boje :wink:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo nasao sam gdje se to moze nabaviti. Nadam se da cu ti pomoci kao i ostalim momcima koji imaju slican problem. Pozdrv! Adresa je : www.midi-rakete.de
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Bravo druze...Kad to zamenim na mom T3,cini mi se da necu pomerati pogled sa istog,hahaha...Zezam se!!!
Ali stvarno mi nekako zgodnije da ne gledam u displej,zapamtis gde su boje i to je to, A i ako zamenim isti onda ce da mu mnogo skoci cena ![]() Ma moj je samo za muzej i to ne prodajem za zivu glavu,kad prestanem da sviram kacim ga na zid kao sliku... Spale javi se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Takvu istu ljubav imam prema mom Korg M1 a dao sam ga na koristenje prijatelju u studio kao master midi keyboard. Kad se on snadje za nesto drugo kacim ga na zid jer je zaradio sve ostale koje imam i koje sam imo :wink:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala kolege.Samo mi je ovaj nemački malo zajeban pa ću morati naći nekog da mi to prevede.
Još jednom HVALA !!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
displej, korga, svetli |
|
|