|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Hvala vam kolege...Radi se o mikrofonu HT 40...Samo me plasi to sto je made in China?!!Doduse ja sam tri godine koristio neku kopiju isto kinesku(u pitanju je zicani mikrofon) koju sam platio nekih 30-40e i pokazala se i vise nego dovoljno pa cu verovatno uzeti ovaj set...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Danas se sve sklapa u Kini. Jeftina radna snaga...Nemoj to da te plasi, to je ipak AKG, svetska firma kojoj nije u planu da srusi svoju tradiciju.
Pozdrav
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kao sto su kolege rekli, nemoj uposte da te plasi sto na njemu stoji Made in China.Ipak je AKG jedan od najboljih brendova sto se tice mikrofona,pogotovo u "low budget" klasi,gde su sa svojom WMS40 serijom skoro bez konkurencije.
Medju drugima, imam set Shure SLX Beta 87 na kome isto pise Made in China, a kosta 4 puta vise ![]() HT40 je u sustini dinamicka kapsula D880 u wireless varijanti i je dobar standard. AKG WMS40 PRO FLEXX VOC SET kosta "na zapadu" nekih 180EUR i je N°1 u svojoj klasi,daleko bolji od SENNHEISERa Freeport (koji se uopste ne proizvodi kod istoimene firme ali to je druga tema ![]() Gledaj samo da ne bude PRO resiver vec PRO FLEXX koji je true diversity i ima dve antene. Pozdrav
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Hvala vam kolege na pomoci,juce sam kupio ovaj mikrofon(Akg wms40 pro flexx,HT-40) i prezadovoljan sam!Veoma cist i mocan zvuk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Dobro došao u klub ljubitelja AKG mikrofona...
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Cestitam! Dobrodosao!
![]() Pevacica sa kojom radim je kupila taj mikrofon pre par godina i dan danas radi sa njim, nece da ga menja... Dobar je ko zmaj za te pare! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo samo da potvrdim slikama to sto sam govorio u prethodnom postu
![]() Pozz
![]() |
#8 | |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]() Citat:
Imam par pitanja u vezi AKG resivera, -da li uz modul TM40 se može koristiti resiver PRO FLEXX, -s' obzirom da u ekipi već koristimo PRO resiver(sa jednom antenom) pretpostavljam da se mora voditi računa da drugi resiver bude sa različitom frenkvencijom? -gdje u Srbiji, Bosni ili Crnoj Gori kupiti TM40 eventualno sa PRO FLEXX resiverom?
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Burli
-da li uz modul TM40 se može koristiti resiver PRO FLEXX, AKG preporucuje SR40(pro i pro flex) resivere uz TM40.Cak i stara SR serija je upotrebljiva uz TM40. -s' obzirom da u ekipi već koristimo PRO resiver(sa jednom antenom) pretpostavljam da se mora voditi računa da drugi resiver bude sa različitom frenkvencijom? Kod kupovini PRO resivera moras se odluciti za jednu od 3 ponudjene FIX-frekfencije a kod PRO FLEXX resiverima mozes manuelno menjati 3 frekfencije:812.800 MHz - 813.100 MHz - 813.800 MHz. Pozdrav i izvini sto kasnim odgovorom P.S.na koju frekfenciju vam radi TM40?
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Hvala na brzom odgovoru, pretpostavio sam da modul može raditi sa oba resivera a pitao sam samo iz razloga što me ljudi ubjeđuju kako TM radi samo sa PRO verzijom, valjda nemaju PRO FLEXX u ponudi...
![]() Sad mi je jasno oko izbora frekvencija a ovaj većpostojeći TM radi na 710,400 Mhz Pozz
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|