Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 14.03.2007, 22:32   #12
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

keka ja bi da sam na vasem mjestu zamjenio PA80 za 9000 PRO ukoliko je masina ispravna i vi nista ne trebate da doplatite. Zamjenio bi iz ovoga razloga, onda bi prodao taj 9000 PRO (mnogo vise novca moze da se izvuce za tu masinu nego za PA80) i kupio bi Korga PA800. Za 9000 PRO mozete da izvucete oko 1600 Eura koliko vidim na Ebay a cijena koliko vidim u Evropi od PA800 se krece oko 2000 Eura. Sa PA800 necete imati nikakvih problema sto se tice kasnjenja, nema ni neki posebnih bugs trenutni OS. A za PA800 imate sav materijal jer ste vec PA80 koristili i vjerujte kao nekadasnji vlasnik Yamaha PSR aranzera mogu da vam komotno kazem da ovaj novi Korg veoma slicno se ponasa i zvuci PSR aranzerima. Jos jednom ponavljam, ne lupam bez veze jer imao sam 9000 i druge jeftinije PSRove i znam kako su radili i kakav su zvuk imali. Ovo vam je moj iskreni savjet i ne zelim ni sakim da se svadjam. Razmislite malo o ovome, odluka ce teska biti.
Korgminator je offline  

Favoriti

Oznake
aranzera, usporedba

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije