|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#19 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.12.2009
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cinjenicom, da nasa oprema vredi i po nekoliko hiljada eura, mi se ustezemo i polemisemo oko stvarcice koja kosta 80-ak eura. Ovo su razlozi zbog kojih treba koristim UPS:
1. Svojim radom obezbedjuje konstantan i ispeglan napon - produzava radni vek opreme, pogotovo naponskih jedinica 2. Zastita od kratkotrajnih padova napona - svi mi smo svedoci cestih padova napona i u pojedinim mestima se to desava i po nekoliko puta dnevno, a samim tim i do ponovnog startovanja opreme! 3. Kratkotrajni nestanak struje (1-2min.) - omogucava nesmetan produzetak rada 4. Nestanak struje u duzem vremenskom intervalu - omogucava normalan zavrsetak rada i iskljucivanje opreme po PS 5. Zastita od prenapona - u slucaju prenapona sto zbog udara groma ili drugih problema u elektro mrezi, dolazi do crkavanja UPS-a, a samim tim i do zastite opreme koja neuporedivo vise kosta. Jedina negativna stvar u svemu tome je ta sto se pored celokupne opreme mora vuci jos par kilograma vise. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dlb za ovaj koristan post: | matrix_mo (22.04.2010) |
Favoriti |
|
|