|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Druze ja nemam e50,nego bih te posavetovao kao druga..Prodaj ti taj e50,uzmi pa-60,pa50,pa-80 i uzivaj,jer ta e-serija je komplikovana..Ja sam juce za malo kupio e50,za 500 evra u extra stanju,ali sam se predomislio..Jer sam video po forumu da ne cita ritmove kako treba,..pa ovo ...pa ono...mislim to je moj savet...nek me ispravi neko ako gresim...pozzzzzzzzzzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Evo ja cu da te ispravim.
Sedite i zagrejte stolicu.Neznam da li ocekujete da se klavijatura sama nasteluje? To jednostavno ne ide tako. Svi mi drugacije cujemo i drugaciji ukus imamo tako da uputstvo za sredjivanje ne postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pa da druze u pravu si..Treba da se zagreje stolica...Ja sam moj is50b tako sredio da ne verujem da iko ima bolji set od mene...extra ritmovi,boje za narodnjake zabavnjake...ma extra.....ali sam ga sredjivao 2 meseca..Drugaru sam sredio pa-80,ubacio sam mu takve ritmove,da kad je video i cuo kako radi klavijatura,nije mogao da veruje da je to njegova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam sebi sredio prema ozvucenju,skini ritmove sto sam skoro postavio pa ih probaj
![]() |
Favoriti |
|
|