|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ljudi moji najjače mi je to što njegov menadžer kaže da oni muzičarima daju samo dogovorene dnevnice a bakšiš ide menadžeru i pjevaču jer ljudi su došli zbog pjevača
ma nek mu bude sitna je to lova nije vrijedno spomena al kad te laže u oči ništa on nije dobio samo je izgubi a ja posla imam i bez njega mi smo pristali svirat za mizernu lovu reko da upoznamo "čovjeka" pjevam za novu godinu kod ZOVKE oni koji žive u hrv znaju šta je to hotel sala OD 600 mjesta to je samo jedna gaža u januaru za austriju u innsbruck nisam zvijezda al se radi ovaj viken eto slučajno slobodan i to nas nazvali par sati prije svirke a njegov klavijaturista imo neznam nešto lik je sretan sto je tu svira samo za dnevnicu nemješa se u bakšiš takav je dobar nije važno nek samo lupa ritam šta zna raja a ja budala donio svoj razglas pa mu dao svoj mikrofon daljinski ko čovjeku al nema veze živim ja i bez njega samo me pravo razočaro imo sam i ja dobri primjera dođe jedna kolegica pri fajrontu kod nas u kafanu radili smo tad u trojki naša pjevačica nije bila tu veča sa nama i ekipa od kolegice insistira da ona zapjeva ljudi joj za par pjesama daju oko 4 hiljade maraka žena ostavi kod nas lovu i na fajrontu ja je zovem da joj dam dio ona neće ništa reko znaš šta tebi hiljadu maraka nama trojici po hiljadu mada nije u redu tebi treba dat tri a nama hiljadu dovela si ekipu i oni su sve dali da nije bilo tebe nebi bilo ničega ona neće lovu ja joj kažem imaš familiju u bosni iz tuzle je žena mater il koga daj mi adresu ja ću im poslat u tvoje ime ili evo pa ti šalji ako tebi netreba i ostavim joj na šanku odem i poslije mi reče da me poslušala i da je poslala sestri lovu |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|