|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Marco7 hvala na odgovoru, odavno ja "mjerkam" nešto iz te Dbx ponude, samo da uhvatim vremena(čitaj keša) i da odem do Zlatibora na konsultacije...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Sigurno cu u narednom periodu ovo jos istrazivati ima tu koliko sam saznao dosta caka oko postavke uticaj prostora,mikrofona /kondenzatorski -dinamicki/... ko zna sta sve jos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Sinoc sam radio posle duzeg perioda bez kompresora, razlog tome je to sto se nisam bas naj bolje snasao oko podesavanja.Probao sam da sa treholdom uklonim pozadinsku buku,ali to sinoc nije bilo moguce.Do sada sam radio u kombinaciji sa manjim ozvucenjima pa nisam imao slicnih problema.Predhodno vece sam imao zadovoljstvo da radim na Dynacord Xa sistemu pa ako neko ima savet kako da uklopim Dbx286 da mi ne pravi probleme pri koristenjiu u uslovima velike buke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo da ne bih otvarao novu temu, volio bih da razmijenim iskustva sa kolegama, koji vec posjeduju ovakvu spravu.. Sta je bitno kod nje?
Ja sam je tek kupio, pa bih molio za malu pomoc, ako neko moze da objasni pojedinacno kako da se nastima. Ja sam pokusao, zasad mi ne ide lose, ali bih volio da cujem i misljenja od drugih. Pozdrav ![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo poslije 10ak dana, jos nisam ubacio u svirku kompresor, jer mi se desava sledece.. Kad stavim neki normalan input, znaci da signal ne ulazi u peak... i kad dignem normalan output, na mixeru moram da smanjim gain na 9h.. a regler smijem dici eventualno do -15, -10... jednostavno mikrofonija mi ne da nista da pojacam... pokusao sam podesiti kao sto je Dule Va napisao, i tako radi prilicno dobro, s tim sto sam ja odradio input i output...
Pa ako neko ima neki koristan savjet neka napise.. Pozdrav
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Djole, znas li uopste sta je taj dbx 286S ? Da li ti je potpuno jasan tok signala i funkcije pojedinih modula na tom uredjaju ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Otprilike, mikrofonsko pretpojacalo, kompresor, gate...
Pa vec sam u prethodnom postu zamolio ako moze neko da objasni podesavanja, ali se niko nije javio... ![]() Ono sto mi je Aleksandar72 uspio objasniti, mi je prilicno pomoglo, ali se i dalje javljaju neki problemi, pa ne bi bilo lose da se jos neko ukljuci u razmjenu iskustava... Pozdrav.
![]() |
Favoriti |
|
|