|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#81 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Do pre 7 godina svaka je bila radna. Ovo ce biti sedma Nova godina kako sedim kuci i necu da radim iz vise razloga. Prvo, 364 dana u godini je dovoljno da se zaradi lova, taj jedan dan ne moze da mi donese radikalno vecu zaradu u odnosu na neki godisnji prosek, te ne moram ni da je radim. Drugo, za sve manje para se pogadja svirka za Novu godinu, pa je postala prava borba koliko moze da se izvuce. Za taj dan svi pokusavaju da zarade sto vise, od onih sto prodaju petarde na ulici, preko butika, mesara, prodavnica pica i kafedzija. Jedino muzika treba da radi za jeftine pare. Vec sam pisao o ovome u jednoj temi, ali da se ponovim: Jedan stari kafedzija je jednom rekao da je za dobro slavlje najvaznije hladno pice i dobra muzika. Sve ostalo je manje bitno i ne moze da pokvari veselje. A upravo na nama se stedi i gleda se da se ubije cena, jer svaki dinar manje nama = dinar vise gazdi. I na kraju, deca su mi srecna kad sam sa njima na doceku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Potpuno se slazem sa tobom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
neda mi devojka da sviram za novu
![]()
Promijenjeno od mimiki (28.11.2009 u 17:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Sviram u pizzeriji ˝La Cassa˝Prijedor,gdje inače i radim vikende.Cjena,sitnica,ali sam zadovoljan.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Ja sam isto vec odbio jos prije mjesec dana jednu ponudu za N.godinu za svirku, idem da slavim sa zenom i drustvom. Imali smo isto za Kanadu ponudu pjevac i nas 3 za 3500eur, medjutim to je otpalo. A druga je sto su pjevac i klavijaturista iz sastava pogodili u Becu, 300eur po glavi pa ce nac jos dvojicu.
Medjutim ja do Beca imam 200km i vamo toliko jos, znaci 400km voznje + trebam vozit razglas 6kutija i mixer za 300eur!!! Tu sebe nikako ne vidim. A docek se pravi u jednoj sali gdje ima 350 sjedecih mijesta a organizator je stavio rezervaciju sa svedskim stolom i picem 80eur. Tako da idem da proslavim sa zenom, dijetom i prijateljima kao i prosle godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Odomaćeni član
|
![]()
Radna 100%... Svirao sam od 1995. na ovamo sve doceke Nove godine osim zadnje dvije, prva je bila iz razloga da je i ja slavim ali mi je prisjela, druga je bila zbog smrtnog slucaja u porodici a ove godine cu sam da je odradim kao i prije 3 godine i sto se mene tice...400 EUR je sasvim dobra zarada (to su necije dvije mjesecne plate...) a objekat u kome sviram je 50 metara od mog stana tako da mi je glupost da je ne sviram jer to je za mene noc kao i svaka druga. Ima zato 01.01. navece...tada cu da je slavim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Jos cekam da me neko pozove, a ako ne, ostajem kod kuce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i ja da se prikljucim ove teme, Poslali smo dokumente i cekamo vizu sa USA ako bog da idemo sa moju koleginicu da zaradimo malo para. Pozdrav
![]() |
#90 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
narode ja za novu imam dosta toga da ubodem auu i previse cu bit zauzet bolje bost neg hodat bos...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke |
|
|