|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
Za kreso i Vaxter
Potpuno se Slazem sa Kresom I Vaxter sto se tice Cjene i ja bi Volio da je Jeftinije ali svaka Cjena ima Svoj Kvalitet. Evo ti Kreso jedan "Tip" za Solo, Ja sam Prije mozda 6 Godina imo Yamahau VL1 pa sam posle nje Kupio EX5 koji je imo istu Sintezu e sad imam EX5R znaci imam i VL sintezu i Sint i Sempler, sto se Tice VL Sinteze nemam Rjeci, Kupi sebi EX5 ili EX5R neces se pokajati danas mozes sebi za 400,- Eura da nabavis a to su smjesne Pare za Ovakve i Previse dobre Sinte. Ali nije ti ni ta Solucija Losa PA80 i Triton Le male Pare a Mozes gdje hoces poso da Zavrsis i to super. E sad dolazimo na tu temu Kvalitet, Kreso ti zans da Yamaha VL1 kad je Izasla kostala preko 10 Hiljada Maraka ali zna se zasto, eto zato ja i dan danas Koristim VL sintezu jer kad ja sa jednom bojom Nesto Odsviram nije Bitno u Kafani ili Diskoteci, Recimo Violinom Ljudi i Muzicari Gledaju Gdje je Violinista na Bini a tako Klarinet ili Sax. Postavicu jedan Demo sa Violinom od Yamahe EX5R kad budem imo Vremena. Nije me jos niko Prijavio za Super Clana pa tako i nemogu da Upladujem nista, pa ako moze neka me Adrijan ili Neznam ko Prijavi. hrci@arcor.de Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
9000, ili, korg, pa1x, pomagajte, pro, yamaha |
|
|