Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 19.11.2009, 04:41   #7
dzvadzvaka
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
dzvadzvaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Pozdrav od mene

Ako si vest sa lemilicom ja cu ti kazem sta treba da uradis i da onemogucjis zastitu tj da je skines ali to nema svrhe ako ti se mikseta ne gasi prilikom rada jer znaci da je prag osetljivosti limitera dobar. U slucaju da ti se mikseta gasi pri nesto vecoj snazi ``cupaj`` limitere na pojacalu i resio si sve svoje probleme. To nije nikakva mudrost. A to sto se limiteri pale na mikseru tj sto mikseta ide u ``pik`` ne moze nista lose da donese samo moze da te opomene da se smanjis malo da ti ne poodpada rigips sa plafona na glavu. Ja taj mikser imam vec godinama i nisam izvadio limitere jer se mikseta ne gasi ni pri maksimalnoj (normalnoj) snazi i nikada se nije ni gasila ali znam koliko ona moze i sta moze pa je ni ne silim. Ako snage zafali (a nece jer je 2x350-400w, koliko ona realno ima, sasvim dovoljno) postoji snagas tj slave i opet resen problem. Drago mi je da jos ima ljudi koji znaju i za druge miksere osim PowerMate-a jer ova Yamaha zasluzuje svaku pohvalu pogotovo u odnosu kvalitet-funkcionalnost-cena a pogotovo ovo trece jer powermate sigurno ne opravdava svoju cifru a radi isti posao kao i Yamaha emx 5000 i pri tom nije tako kristalno cist ton kao kod yamahe..... Necu vise da je hvalim, ona u svakom slucaju radi pos`o. Sve u svemu ako mikser radi kako treba: Mujo na`rani svinje i ne diraj nista. Pozdrav!
dzvadzvaka je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio dzvadzvaka za ovaj koristan post:
Jaki (19.11.2009)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije