|
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i ja zelim mnogo srece reprezentaciji BiH i da dobije Portugal za ponos citave ex-yu i Balkana
![]()
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja sam igrao keca na Bosnu pa vi vidite kako cete i sta cete
![]() Srecno!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
na kraju prvog poluvremena moram rec, dosadna i neatraktivna, Portugal je imao konkretnije prilike, ali moram rec da je BiH dominantnija na terenu i nadam se samo da nece doc do pogreske i da ne prime bezvezni gol, u drugom poluvremenu ocekujem agresiju na portugalski gol
![]()
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
rolandinjos ti si legenda! il sto neki u becu kazu: ti si nisi!
za EP2008 radio sam kao obezbedjenje direktno u stadionu (bec). prvi metch je bio: hrvatska - austrija, rezultat ako se ne varam 1:0 - zna se za koga ![]() pre utakmice sam ja slicno hteo da se salim s hrvatskim fenovima al sam sebi reko, bolje ne, ko zna kako ce da reaguju ![]() ![]() ali bilo je sve ok, malo petarde malo bengalske vatre ... pred kraja utakmice smo mi security delili nase flase sa vodom hrvatskim fenovima ![]() ludo vreme al bilo je fenomenalno! nazalost sam brisao slike s mobilnog. ![]()
![]() |
#5 |
Satriani
![]()
0:1 jebiga
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Al slovenci se umalo ne poubijase sa rusima...
![]() ![]() Bosnu nisam gledao,nije bilo nigde meni dostupnog prenosa pa mogu samo napamet da dam komentar...ali ekipa koja u dve utakmice ne da ni jedan gol...cemu da se nadaju... Promijenjeno od Vule (18.11.2009 u 22:54 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Sudije <--- placeni
Od prve minute smo startali super i do posljednje minute. Sto su dali golcinu oni MI SMO KRIVI. 2 puta oni nas i te kako obaraju kraj gola, pored gola. NIKAKAV PENAL Nekoliko nas puta obaraju kraj 16 metara, NIT NIT jednom shut za nas. Samo smo dobili 1 put. Portugalci bace se namjerno, njihova lopta ili nam zuti karton. Portugalci se vuku ko dzukele <-- NIT JEDAN ZUTI KARTON Kakvo je to sudjene majka mu stara, ma kakvo bre? Sudije i te kako dobro zaradili lovu. To ako neko kaze da je sudija sudio korektno i sve super.JA mislim ta osoba ili je sljep ili slabo vidi.. Da bi sudija sudio korektno i da su opet dali oni nama golcinu nebi se bunio ni ljutio onda je korektna igra u sudjene. Ma fuj glupani jedni glupi fuj sudije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
eh ebemti zivot bez rakije koma sam..... zalosno .... teska nula..... razocaran...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|