|
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Naravno zanima me i gdje i za koje pare bi se mogao nabaviti TM40 ? Unaprijed hvala na odgovoru
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
TM40 predajnik(uložak) možeš koristiti sa bilo kojim mikrofonom iz M serije.Funkcija je jednostavna,jednostavno odkopčaš XLR modul koji je vec ugradjen u mikrofonu i ubaciš TM40 modul.Možeš da koristiš bilo koji reciver na frekfencije od 710 do 865MHz,AKG tu preporućuje SR diversity recivere,radi odgovorarajuće frekfencije ali u suštini svaki reciver koji radi na te frekfencije.
Cena se kreće oko 80EUR i ima ga još po nekim lagerima ili na eBayu,nažalost se više ne proizvodi. Ako hočeš mogu ti oslati "manual" na mailu,gde je sve objašneno slikama. Pozz Ovako izgleda modul:
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (18.11.2009 u 14:41 sati) Razlog: zaboravio cenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Ne bi bilo loše da mi pošalješ taj "manual" na ***********a probao sam mikrofon i definitivno ću ga uzeti, jasno mi je oko zamjene "uloška" a meni kao klavijaturisti i ne treba TM40 ali pjevaču koji radi sa nama treba daljinac pa ako ima neko da prodaje neka mi se obavezno javi!?
Još za kraj jedno možda glupo pitanje, ako sam dobro shvatio reciver(centrala) ne mora biti isključivo AKG, već može od bilo kog proizvođača(tipa Shure) samo da je u frekventnom opsegu? Dodato: Sorry for e-mail, može na PP?!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? Promijenjeno od Burli (18.11.2009 u 23:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Svaki resiver koji je u tom opsegu frekfencija i ima manuelno biranje frekfencija/kanala.
Pozdrav
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Super, reciver imamo, mikrofon ćemo imati još samo da zbavimo TM40 i Nova Godina može početi...
![]() Hvala puno na odgovorima!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Odradio sam svirku sa C5900M i stvarno sam prezadovoljan, ozbiljniji je mikrofon nego moja Beta87c, mada kompletan utisak mi je pokvarila činjenica da smo imali problem sa drugim C5900M u koji smo ubacili TM40, s' vremena na vrijeme se pojavljivalo nekakvo krčanje(koje smo vjerovatno samo mi i primjećivali) a vidio sam da se i na bazi(zaboravih tačnu oznaku) palila neka crvena lampica tako da ćemo se morati ovih dana pozabaviti tim problemom, a ako gdje zapne znam na koga se mogu osloniti...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Treba mi pomoć!
Hoću i ja da nabavim TM40 pa me zanima jel' moram voditi računa da reciver koji bi uzeo uz transmiter ne bude sa istom frekvencijom kao i kod pjevača(710,400Mhz) i malo detaljnije pojašnjenje sledeće rečenice by Aleksandar72 iz jedne od sličnih tema: "Gledaj samo da ne bude PRO resiver vec PRO FLEXX koji je true diversity i ima dve antene".
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akg, c5900m |
|
|