|
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postovane Kolege jedna i od mene na ovu temu...danas se jako lako postaje "gazda",platis kiriju u nekom lokalu par stotina evra i ti si vec gazda,zar ne...to prakticno svako moze,pa i sebi da da za pravo da se mesa u muziku itd...biti muzicar ne moze svako,potrebne su godine vezbanja,rada,sticanja iskustva itd,i mislim da to ne vredi "20 evra na vece" nego mnogo vise...vremena su takva kakva jesu,kriza,besparica, ali i ako mi sami sebe ne postujemo i cenimo nema nam spasa. Hvala
p.s. sad nesto racunam koliko bi mi vremena trebalo da kupim osnovna sredstva za rad,klavijaturu,stalak,kablove,mikrofon,miksetu,zv icnike,stendere,automobil i ostale stvari bez kojih ne bi mogao na posao svirajuci za 20 evra na vece... ![]() Nemoguca Misija!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Rade u pravu si.Kazes oko klavijatura da ti neko polupa...meni su slomili G1000 i nisam uspio da naplatim a kamo li sad nedao bog PA2x...ubio bih se odmah ili bi mi srce puklo.Kad mi je G1000 slomljen,dosao sam kuci i plakao kao malo dijete,iskreno da ne lazem...
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Muzika i medicina je skoro isto tezak zanat zato ljudi nedajte da vas mlate po usima.
Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Meni se to desilo jednom samo. Upoznao sam jednu "pevacicu" , koja je radila sa nekim likovima za 10-20 e (realno i ne vredi vise). Meni zatrebala, ja je zovnem i odemo da radimo. Dam joj 40e, za sveukupno 1 sat pevanja, a plus je bilo baksisa dosta na tom mestu, uvek, odvezao je na tezgu i vratio. Kad ona sledece nedelje ode sa tim likovima u kafic, da se dogovore da oni sviraju. I to mi jos posle kazu kao "Ma bili smo mi tamo al gazda hoce za dzabe muziku"
A nisu znali da ja uopste nisam svirao kod gazde, nego kod lika koji je iznajmljivao lokal od gazde subotom. Promijenjeno od marco (03.11.2009 u 09:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Ljudi, slazem se sa svima vama, i u osnovi je jedno: CENIMO SEBE I DRUGI CE NAS CENITI...a to u prevodu znaci naplati dobro, dobro i posteno odradi i sve ce doci na svoje! Pozzzz svima
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Kada neko namerno skine nekom tezgu,to nije uredu....ali postoji i druga strana medalje....
Mogo bi svasta da pisem na ovoj temi,ali je sve receno.... Trebali bi da ubacimo nekog vlasnika lokala na forumu,pa da cujemo i njegovo misljenje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
naravno fale i oni koji "kradu tezge" pa taman su sve partije prisutne. inace tu ce uvek da bude dilema, sve zavisi s koje strane gledas ...
al nije fer da se vredjamo sad ko jos radi u firmi pa tu i tamo po neku tezgu. niko nije kriv il odgovoran za to sto neko nije naucio ni jedan zanat pa ume samo da svira i nista drugo .. il nece nista da radi osim muzike ... na kraju je interesantno, da kolege koji samo zive od muzike, obicno bolju spremu i ekvipment imaju nego ovi koji rade godinama u firmi i ponekad neku tezgu ... bez uvrede! ko kako ima mogucnost ... al tacno sta kaze drug milanceshow ... gazda lokala je najglavniji i on odgovara za sve ja za mene mogu da kazem, da nisam nikome konkurencija - kao prvo sviram lose ![]() pozdrav svima
![]() |
Favoriti |
|
|