|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Potpuno se slazem sa Jeftom,naime,u zadnje vrijeme nam se cesto desava da nam neko skine tezgu,znamo ko je taj decko,radi na foru:"Oni su se raspali ili ja cu ti jeftinije" ali nista za sad ne reagujemo zato sto hvala bogu ima punuda za isti taj dan ili se nesto iskombinuje...
![]() |
#2 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Jel' to "kolega" koji "svira" ugašene klavijature i koji po televizijama okuplja svirače iz više ekipa a predstavlja se kao šef istih???
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Da,da!Skontao si odmah Burli.Znas vec situaciju kakva je da ti ne pricam.Veliki pozdrav za tebe!!
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Sapnite i meni da znam o kome je rec...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ajd i ja nesto da kazem.Pre svega nikad nisam nikom skinuo tezgu,ali meni jesu,i to par puta,mada me to nije pogodilo jer su otisli za duplo manje pare,a svaki gazda ima pravo da bira.
Drugo,Rade je u nekom od prethodnih postova napisao o muzicarima koji rade dva posla pa ih bas briga da li ce raditi za 20e ili za baksis ili vec svejedno.Na moju radost i srecu tu i ja spada,radim u muzickoj prodavnici,i plus sviram,e sad ko me licno poznaje,vazim za muzicara koji nije jeftin,drzim i drzacu uvek do sebe,cak me ni na zamene vise niko ne zove jer necu da sviram za dnevnicu njihovu nego imam svoju,to znaci ko hoce Nesa da ga .ebe mora da plati.Ali ja plivam jos uvek i plivacu jos dugo,12 godina sam se mucio da izgradim neki imidz i oni koji me angazuju tacno znaju kako ce sve da protekne,i nikada nisam nikog izigrao(mada kakva su vremena nikad se ne zna ![]() I uvek sam pored muzike radio jos nesto i uvek cu,samo iz razloga da uvek moze da bude los period u svirci,to znamo svi,i bas zbog toga radim jos nesto da ne moram i ja da ispadnem seljacina i drugima da skidam tezge otivsi za kikiriki. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|