|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo i ja ponovo da se pohvalim...tek stigo sa svirke koju sam imo sa kolegom Lazom...Zaradili smo ogromno novca,za cjeli mjesec da ne radim ima ga dosta...Ovako jake svirke nije bilo mjesecima a i pogodili smo tezgu za "MINHEN" i Austriju u narednih mjesec 2...Danas su mi zvezde naklonjene...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Alix super akvarijum svaka cast i ja imam akvarijum i drzim vec 5 godina.Vidim imas one zuto crne ribice sad neznam tacno kako se zovu,i ja imam 3 takve i bas su super uvijek se igraju po akvarijumu i vesele ribice ponekad se sakriju jer su plasljive.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala prijatelju...A one Žuto-Crne ribice...Hmmm...Možda su SharkFish,možda su bakrene tetre,Možda su Moliji,Platiji ili Mečki...Ne znam na koje misliš,al nema veze...Ajd čujemo se na PM da izmenimo iskustva što se tiče akvarija,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jeli alix, jesmo mi ovo samo sretno na ovakve tezge naletili ili je recesiji kraj
![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Alix na ove sam mislio( Chromobotia macracanthus ) Problem su mi imena na nasem,vise poznajem ime riba ali na njemackom ovo ime sto sam naso na internetu je valjda latinski.
Samo znam da ove ribe mogu da narastu i do 25 cm,da su mirne ribe love ih tako sto postave u vodu suplju cijev od trstike ili sta ja znam tako nekako,jer se one vole skrivati imaju nesto kao iglu napred na glavi i tako ubodu svog protivnika brane ci se. Imam jos skalare ali sada samo 2 komada i jos par neon i druge. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
@zeljko
A kako ih nateraju da udju u tu suplju cev?Jel ih plase necim,ili one same udju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@milanceshow i @Ronaldinjos
Ja mislim da ste vi ipak "poguzije.... ![]() Jedan trazi recept,a drugi kako da ugoji male ribice i onda na trpezu. Nije ni meni mane,mada ja iskreno nesto ne volim tu morsku kuhinju. Jednostavno nemam ja zivaca da cistim te kosti....itd......radije nesto konkretno. Stoga,Zeljkine ribice su bezbjedne,sto se mene tice. Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (02.11.2009 u 01:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ciao momci ...
sad jos fali da neko isprica onaj vic "ako nemas akvarium, e onda si peder" ... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|