|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam jako veliki problem u vezi rolanda GW-7...zapravo uspem samo da ga upalim i nista se dalje ne desava,samo na displeju izbaci Roland GW-7 i nista se dalje ne desava,ne reaguje ni na jednu dirku,ni na jedan taster tako da sam u grdnom problemu,pa ovim putem molim sve one koji bi mi mogli pomoci oko ovoga,i hvala svima unapred.
Pozdrav!!!! Promijenjeno od Vule (27.10.2009 u 21:22 sati) Razlog: promenjen naslov |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Sta je prethodilo ovom stanju na GW7,da li si brisao preko kompa foldere koji se nalaze u klavijaturi,formatirao njen drive ili slicno?
Trazio sam malo po internetu i nasao samo ovo ali je na nemackom pa ako neko zna neka prevede.Koliko sam shvatio ovo treba da pokaze koja je verzija OS-a na GW7! "Um herauszufinden, welche Softwareversion in Ihrem GW-7 enthalten ist, halten Sie die drei Taster [WORLD 1], [TONE] und [SONG] gemeinsam gedrueckt und schalten Sie dabei den GW-7 ein. halten Sie die Taster so lange gedrueckt, bis im Display "CPU" und "ROM" angezeigt wird. Hinter "ROM" steht die Version. Schalten Sie danach den GW-7 wieder aus." Otprilike bi trebalo da je ova procedura,prilikom paljenja GW7 drzis pritisnute tastere World1,Tone i Song,a onda biras od dve ponudjene opcije ROM. Da li mozes da pristupis GW7 preko kompjutera i pogledas sadrzaj njegovog hdd? Ako si brisao foldere ili formatirao pokusaj sam da ih kreiras preko kompa ako mozes da mu pristupis,naravno koristi manual da bi upisao tacna imena foldera. Krajnje resenje(pitanje je koliko je dobro) je instalacija OS-a ali prethodno moras da probas sve moguce opcije! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | koja (28.10.2009) |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Da bi ste saznali koja je verzija softvera
u vasem GW7, drzite tri tastera (world 1), (tone) i (song) zajedno pritisnuta i ukljucite GW7. Drzite tastere toliko dugo pritisnute dok se na displeju ne pokaze "CPU" i "ROM". Iza "ROM" stoji koja je verzija. Posle toga ugasite ponovo GW7. Evo ukratko sazet prevod teksta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala vam puno drugari na pomoci,pokusacu sutra da resim ovaj problem ili makar samo da pokusam da ga resim....pozzzzzzz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]()
Ubacivao sam preko USB-a ritmove.Mislim da sam ubacio virus u klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
A jel to GW skraceno od GeWera???
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@koja
I sta znaci to sto si ubacivao ritmove sa USB-a,i kako znas ta je bas "virus". Objasni lijepo ljudima,kako ti se klavijatura ponasa i kakav je u stvari tvoj problem. Ovako je skroz nejasno i ne znaci nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]()
Nisam potpuno siguran da sam ubacio virus u klavijaturu,ali pretpostavljam.Kao sto pise u gornjem delu uspem da upalim klavijaturu i na displeju se pojavi samo naziv klavijature i dalje se nista ne desava.Molim sve koji znaju kako da resim ovaj problem da mi hitno jave jer sam u velikom problemu.Unapred hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Ko je sad Koja a ko Vane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Boban010.
Prema dostupnim podacima,to su dva razlicita covjeka iz istog mjesta, i sa slicnim problemom oko klavijature. Jedina razlika je sto je "vane1" u grdnom problemu a "koja" u velikom problemu. A simptomi isti.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|