|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega morison jeli koristiš poseban neki ekolajzer za E 50 i koji bi preporučio ja imam dynacord pm-II i 2x fbt maxX6 i jeli daje stvarno bolju ton sliku nego sam E 50!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Kolega Morison veoma retko posecuje ovaj sajt,ali mislim da ti mimiki moze pomoci i da ima iskustva sa E50,naravno i kolega neconix!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ dado123
Ja mislim da je kolega Mimiki pisao negde da koristi eksterni ekolajzer sa e50 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
znam mimiki mi je već pomogao za pedalu ge-7 a i još če pošto je idem kupiti sljedeću subotu,nego kolega morison je spominjao neki digitalni ekoljzer da koristi pa me to interesuje,volim rolandove klavijature ali nemam puno vremena za uštimavanje je r imammalo zafrkan posao pa sam rijetko kući pa nemam vremena puno za rad kod kuće a prije rolanda e 50 imao sam g-800 i bio je jako dobar! pa mi treba katkad pomoć.Hvala svima na trudu sve jedan ritam mi je dobar samo mi je dvojka najveći problem najćešče se koristi a ja kako god da je naštelujem nekako mi u uhu nesjeda nije to to tanko mi zvući!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja ne znam sad stvarno sta je to digitalni ekoljzer?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Vlasnik sam rolanda E50 i mene bas zanima sta je taj digitalni....kako se vec zove (reko bih da je equalizer) i kako moze poboljsati kvalitet zvuka na ovom instrumentu?!
Unapred hvala na objasnjenju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mislim da je kolega morison podesavao sve na samoj klavijaturi i da ne postoji nikakav digitalni ekvilajzer...ovo sto sam ja pricao za EQ pedalu morate sami probati i oseticete razliku...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50pomoĆ, roland |
|
|