|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Kolega,sutra cu pokusati ne mogu sada da palim klavijaturu!!videcemo sta ce biti!!pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Taj je postupak kod pa80 verovatno kod pa500 to se mesti ili u MENU pa Keyboard/Ensemble i Joystick X i Joystick Y da budu stiklirani! Ili ako su vec stiklirani a opet nece onda u SOUND mode odaberi tu boju kod koja ne radi pa MENU pa odberi PITCH i na mesto gde pise JS(+X) i JS(-X) stavi prvo na +2 a drugo na -2!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Mjesto: Beograd/Pancevo
Godina: 35
Downloads: 68
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: KorG Pa80
![]() |
![]()
Da,da u pravu si. Ja se izvinjavam,asocirao sam se na Pa50 pichB.
Uglavnom,to je to otprilike,razumeo bi ako dobro razmisli. ![]() Promijenjeno od CraZyKORG (26.10.2009 u 00:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja imam problem,crknula mi je treča živu s ljeve strane(na pitch band-u).cijeli pitch mi uopče ne reagira..kako da ja sad to popravim a da ne napravim još goru stvar?
molim ako neko zna da mi objasni kako da to sredim hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Ajde ti nama reci sta je to "treča živu s ljeve strane" pa ti mozda neko objasni i resi tvoj problem!?
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pitca band povezuju 3 male žice s pločom i pitchom...e meni je napukla jedna od malih tih 3 žica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Spojnica je vrlo nekvalitetna i zice su tanke tako da lesno se kidaju. Zato sam ja kod mene na pa500 izvadio spojnicu i zalemio zice dirktno na onu malu plocku pored pitch benda. U spojnicu neces moci da je opet zastekas tako da ces morati da je zalemis direktno na ploci. Znaci otvoris klavijaturu i tamo pored bendera izvadis iz leziste onu malu plockicu u koja ulazu te 3 zice. I skinuta zica sogolis i zalemis na dolnu stranu ploci na soodvetno mesto (ima tamo tri kontakte zalemeni sa kalaj). Ako ti se nesvidza ovaj nacin potrazi i kupi novu spojnicu. Ona je ista kao na one na maticnoj ploci na kompjutera. Al ako nemas iskustvo ne bih savetovao da sam to radis. Jer i ja nisam radio bas sam nego uz asistenciju moga oca koj je elektricar i imao sam sve potrebne alate.
pozz Promijenjeno od Ace (16.02.2010 u 14:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|