|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.01.2005
Downloads: 61
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Odgovor sam dao svima koga interesuje nesto iz prve ruke pa bilo to i posle godinu dana.I ogromna je razlika izmedju starog Presidenta 1979-81 i svih ostalih kasnijih modela.Mislim da sam kompetentan a i takvu harm.posedujem.Profesionalni sam muzicar a i popravljam i stimujem harmonike.
Saljem slike Guerrini President Champion 1980. Slika klavirne Guerrini President Superior2 1979. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale75 za ovaj koristan post: | emrah (21.11.2009) |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
sale 75 Neznam zashto nisi bar odgovorio kolegi erno11,poshto kazesh da si kompetentan.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Jos mi jedna stvar nije jasna kod taskedallape???
u ovom postu kaze da ima Dallape i da ga zanima Guerrini, a u nedavnom postu o Siwa & figli (http://www.yu-midi.com/forum/showthr...?t=7593&page=2) se slikao sa Siwom i objasnjavao kako je prezadovoljan! I tko je sad pouzdan sa komentarima na Yu-midi??? Jedino vjerujem moderatorima!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: Herceg Novi
Downloads: 91
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Guerrini
![]() |
![]()
Volim smedje a volim i plave, jedna crna doći će mi glave....
Kolega Mile, to sa harmonikama je isto kao i sa ženama, nikad da se odlučiš ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mamula za ovaj koristan post: | MileGuerrini (19.10.2009) |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
poz.. sale75 a ovaj stosi stavıo sliku president klavirni 1979 god. jelse prodaje ? da bih prodo kolko muje cena?? Dodato: poz. imali nekog da proda 79' , 80 ,81 ,82 god. Guerrini Superior 2 president ???
www.google.com Promijenjeno od emrah (27.11.2009 u 21:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.01.2005
Downloads: 61
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ovaj sa slike sto sam stavio je prodat.
Stari President 78,79,80 sa alu deklom ima vece plocice sa tonovima u kabini od tona F prvih 8 ,takodje imaju velike otvore u samom fasenu.Uzmite President sa Plasticnom deklom od 82god i uporedite velicinu plocica sa 78,79,80god i videcete razliku.Uostalom pitajte majstor Gracu iz BG koji je godinama Guerrinijev serviser kao i Dragog Gadzinhanca iz Nisa sta misli o ovoj harmonici,na cijem modelu svira Bosanac,Pavkovic,Caslav,Goran Mitic,Aca Sofronijevic,Boban Kopunovic....Takodje i poznajem kako je nastao prvi model Presidenta,kako je prvo Bata Kanda isao sa svojom harm Settimio Soprani Artist VI i da se po njoj napravi prvi model Presidenta i taj model je sa drugacijom deklom.Imam i slike Dodato: Emrah gde se nudi ta harmonika jer ti je neko direktno ponudio?Cena te harmonike u BG je ta koju si naveo.Ja imam licno svoju 1979 i uporedjivao sam je sa Scandalijem Super VI iz 50 god.tonski je moja bolja,masniji ton,tehnicki unapredjenija i za virtuozno sviranje klavijatura,Super VI ima jedinstveniji bas u levoj strani.Nekada su to bile ovde skuplje harm,ali za narodnu muziku stare prve serije Presidenta su se izdvojile. Ne citirajte bez potrebe post iznad svog.A nemojte ni citirati samoga sebe u istom postu. Promijenjeno od Sejox (29.11.2009 u 01:59 sati) Razlog: Obrisani nepotrebni citati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
guerrini, harmonike, kupovine, savet |
|
|