|
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
@mimiki
Ne pravi greshku. Dj NIJE lako biti. Znam vrhunske muzichare koji su pokushavali, i nisu uspevali... Ja sam kao dj uzimao i po 150e na veche. Donesem samo svoj leptop sa muzikom, i svu ostalu opremu koristim od lokala. Ne pravi standardne fore, svaki tudj posao je lakshi. Naravno, ima klinaca koji puste listu u winampu, i izigravaju DJ-a, ali to nije dj, i taj klinac ne moze uzeti preko 50e, i to sa svojom opremom. Shto se karaoka tiche, nisu jevtine, zato shto nema puno ljudi koji ih rade. Jedno vreme sam se i nosio mishlju da radim karaoke, jer imam mnogo sunfly mp3 karaoka sa sve pratecima. Bash po propisima... Samo, odustao sam jer su to sve strane karaoke, a to se ne trazi. Midi da pushtam je ipak totalno neprofesionalno, a da vuchem klavijaturu ili neki modul, ne pada mi na pamet... U svakom sluchaju, opet se svodi na ono shto sam rekao i na temi o fajlashima. Ne kukumavchite ljudi, nego radite, i nece biti problema! Nauchite da naplatite to shto radite kako treba, i sigurno nece biti problema! Nego je svima lakshe da kukaju nad svojom crnom sudbinom, a retko ko hoce da uzme stvarno da radi! Ima ovde ljudi koji samo od svirke zive, i to VEOMA DOBRO! Ali ti ljudi rade kako treba! Svi znaju koliko je dana milanche proveo za fantomom kada ga je kupio, a i dan danas radi na njemu. Ne kuka okolo da li neko ima set i sl. Tako da, ko se radi ne boji se gladi. ![]() I dosta kukanja vishe... I na fajlashe i na karaoke i na sve!
Favoriti |
|
|