|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Gde ima da se kupi memorijska kartica koju koristi PSR3000? Zove se nesto kao "Smart Media Card" ili slicno. Ja imam jednu od 32Mb, ali bih kupio jednu vecu, 128Mb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ako je SMART MEDIA onda je tvoj problem identican problemu kolega koji koriste LE-a a nemaju karticu...
Tesko,vrlo je tesko ih je naci a dosta su skupe...30-40 eura od 64 mb...pricam cene u Srbiji...potrazi po oglasima... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]() Citat:
Imam dve original kartice za yamahu psr 3000 (Obe su naravo pune) Kupio sam ih sa klavijaturom pokusacu fotos da ti posaljem. Zivim u austriji ali se moze poslati pismom ako te intersuje.. POOOOzdav Promijenjeno od gega (15.03.2009 u 22:27 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja imam jednu od 32 Mb, ali mi je malo, jer sam natrpao u nju svasta, pa koristim i usb. Dobro bi mi dosla jedna od 128Mb, tu bi stalo sve sto mi treba, jer ne koristim midi fajlove, ali imam nekoliko instrumentala koje pustam u pauzi svirke. Treba mi za registracije, terce, i svasta nesto, uostalom svako od nas sredi i popakuje masinu kako mu odgovara. Napisi koja je cena po kojoj bi mogao ja da dobijem tu karticu, pa mozda nadjem nekoga ko bi mi poslao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Kartica od 128mb kosta ovde 49Evra,Mozes je sigurno kupiti i u Smederevu (posto si iz pozarevca)
Promijenjeno od Vaxter (25.11.2008 u 00:03 sati) Razlog: Bez nepotrebnih citata |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Jel imaš neki kontakt telefon pošto i meni treba od 128 mb za TRITON Le?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
gega ,ajde ako imaš milim te postavi neki kontakt gde se mogu nabaviti SM kartice ili ako možeš ti da nabaviš u Australiji pa da pošalješ samo kaži koliko košta !
Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Cao. Javi se na pp. Pozdrav
EDIT: Cao Denihas Nazalost nisam imao bas vremena za ovu forum stranicu pa se zato javljam sa zakasnjenjem.Izvini ![]() Ako te interesuju kartice javi se na ************** ![]() Izgleda da kuci tesko mogu da se nadju ove stvari.Ovde se cene krecu u zavisnosti od proizvodjaca (scandisk.37€ pa do Fuji45€)naravno sa 128 mb.Mogu ti poslati preporucenim pismom(sa jastucicem naravno) Posalji mi adresu i napisi sta ti treba i dali da bude prazna ili da ti postavim nesto za tritona. Pozdrav gega ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije