|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Mi moze netko reci kako vratiti sve stranice u Global menu kod Korga PA80? Naime imam 16 stranica, a trebalo bi ih biti 17. Fali mi stranica gdje se (izmedju ostaloga) stela nacin aktivacije "transpose" funkcije, jer ja bih htio da se transpose dura vrsi u real time-u, a ne poslije zavrsenog takta. Imam i sliku svojeg problema (slikao sam s mob-om):
![]() Stranicu sam imao donedavno, ali sam (valjda) nesto sprckao i sad je nestala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Hvala svima, nasao sam; cini se da sam bio malo corav
![]() Nego, da malo otiđem u offtopic vode, zanima me jedna stvar u vezi Style Works programa: Kad konvertiram neki ritam (recimo yamahin) i pospremim ga, onda dobijem .set koji mi (ako ga ucitam) promjeni sve moje ritmove koje imam. Da li je moguce pospremiti taj ritam samostalno, a ne kao set, jer sam u user manual-u vidio kako se ritmovi mogu i samostalno load-at. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Nigdje ti nije nestala 17-sta stranica iz Globala jer u Globalu postoji samo 16 stranica a za tu opciju što ti kažeš da hoces da promjenis neznam jer dosad nisam imao potrebe da to mjenjam. Pozdarv!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
upravo tako,loadaš samo taj ritam koji hoćeš iz tog seta,a ne cijeli set i samo odabereš gdje ćeš smjestiti taj ritam
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fali, global, jedna, korg, meniju, opcija, pa80 |
|
|