|
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Citat:
Izvinjavam se, ali ovde bih sam sebe ispravio... Stvarno za te pare je super sprava. Sada kontam nju da uzmem ili mozda Tyros1, al da ne idemo od teme sasvim solidna masina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Dakle, stvari su jednostavne... Pa800 se pravi u Italiji i sklapaju ga radnici koji imaju platu 2000 eura , a Pa 500 kinezi koji imaju 20 eura... Pa 500 u osnovi ima sound od pa 800 , ali masina koja to gura je dosta losija i to se osjeti ,pogotovo na jacim snagama...Pa 800 ima RAM koji je osjetljiv i cesto crkava , ali ga pa500 nema i to je glavni nedostatak... Pa 500 musicant ima dodatnih stvari kao sto je vec napisano i to su programirali njemacki programeri koji opet za to uzmu velike pare i naravno da ce i ta verzija biti skuplja... Vrlo cesto se postavlja pitanje zasto su kod nas klavijature jeftinije nego vani... Najvise zbog plata trgovaca i poreske politike (porez na dobit u Njemackoj preko 50% , a u nasim krajevime nesto iznad 10%)Inace Pa 500 je solidna klavijatura koliko kosta ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ja bih samo ovome sto pise da je je imao samo 15 dana i odmah prodao odgovorio:
pa nadam se da si sad kupio neki pa2x pro ili nesto drugo pa da ti moze sve da svira sam a ti samo pritiskas dugmad a ako nisi mogao da sviras dobru svirku na pa500 i nisi znao da ga nastimas onda to govori koliko si iskusan Ja imam vec pa500 i dobro sam ga sredio nekad pomislim da sviram pa800 kolega mi ima pa800 i nemoze da vjeruje da ovako zvuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Kamo lepe srece da sam ga imao kolega... Bio je kod mene od jednog coveka pa500 samo na koriscenju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
|
![]()
drage kolege zeleo bi da vam podelim jedno svoje iskustvo.na pa-800 ne moze da crkne ram memorija to su price za malu decu vec postoji drugi kvar a majstori nas cepaju sa cenama samo tako kao fora crko ram.mozete me kontaktirati i sve cu vam obijasniti da ne bi davali djabe novac .poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Godfather
|
![]()
Ma nema shta da bilo ko kontaktira.
Recite javno. Sve nas interesuje. ![]()
![]() |
#27 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Volio bih i ja da znam cisto informativno.
Samo me interesuje jedna stvar: -nekome "crkne" RAM i klavijatura mu ne radi kako treba.On zamjeni ram licno, i klavijatura radi kako treba.Sta je onda "crklo".... ![]() Dakle,pitanje je,kako se zamjenom memorije,sprava vratila u ispravno stanje. A ovdje na forumu ima ljudi koji su sami mijenjali RAM,konkretno na PA800. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ajme.. dragi kolega bugibendts... hajde nas prosvijetli ukupno ...
Promijenjeno od braun (19.09.2009 u 10:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ajde prijatelju reci nam, meni je ROM otišao jel nas i tu majstori " cepaju s cenama"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, muzikant, pa500 |
|
|