|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
hm,zanimljiva tema...Samo da spomenem, neznam ni dali bi to bilo pametno primjeniti.
U novije vreme ima dosta download sajtova (pogotovo torrenti), a to radi na princip "ratio", dakle koliko downloadaš toliko moraš i uploadati, usuprotno nemaš pristupa sajtu ili imaš neke kazne... Recimo da je je ovde takav princip , bilo bi puno više materijala, jer nebi svi skidali koliko im se prohtje...Onda bi to postalo možda malo ozbiljnije...možda sam i u krivu, al samo spominjem još jedan način skidanja-uploadanja...pozz
![]() |
#33 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I da se nadovezem na moj predhodni post, dobio sam za dzabe dobar i vredan materijal od kolege, da ga ne imenujem, koji me je zamolio da ne stavljam na upload sve to. To postujem i to nece na upload. A ono sto sam platio - sto da ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slažem se .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tako je!
Samo da još kažem šta mi ide ogromno na živce...Ima ljudi koji uploaduju ritmove po 5kb (govorim za yamahine ritmove),,,i napišu svašta da je dobar da je super i neznam šta sve ne..Ja skinem ritam, a style je zapravo glup do zla boga...Neznam koja je namjera tim ljudima?? šta time postižu? povećavaju svoj upload, il šta...
![]() |
#36 |
Banovan!
|
![]()
Taj Upload Download limit tj ratio nemoze doneti nista dobro..pa ljudi ce da bi napr skinuli 50 dobrih stvari postaviti 100 glupih do bola..tako ce se download sekcija pretvoriti u djubriste..meni je ovako ok i mislim da ima dovoljno za sve...
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ovo sad samo onako informativno ...posto drug siemens cacka po starim temama
![]() mislim da sam vec reko da sam se uclanio i na neki rumunski forum, posto mi se dopada njihova muzika, pa reko, de ces da nadjes one original rumunske ako ne kod rumuni ... nisam ni ja razumeo sve sta pisu tamo, jer vlaski i rumunski ko srpsko-hrvatski i bugarski ![]() tamo imas pravo na 2 (DVA) downloada, pa cekas nedelju-dve, pa opet imas pravo da skines nesto ... a pre prvog downloada moras da zamolis glavnog moderatora i da mu napises "BAJKU" iz kog razloga ti je download potreban ... dobro, ono sa bajkom sam preterao, al od prilike je tako kao sto sam reko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
to su vec ljudi koji imaju i daj im jos to su gladne usi eto tako mogu rijet malo vam je sto ima te daj jos mislim al et
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banovan!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
da su ludi - to jesu
![]() kolko sam ja primetio - tamo vise neke politicke diskusije nego muzika - inace im je sajt veoma slican nasem, sta se dizajn tice ![]() najludji clanovi su tamo: grandulescu i simenslescu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|