|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Imao sam prilike da radim par puta na slicnom modelu, isto pasivnom ali sa ugradjenim efektima. Nisam bio odusevljen, jer nisam ni imao prave uslove. Lik koji je donosio ozvucenje je doneo Hi-Fi kutije!!! I dva woofera. Tako da.... I pored toga mi je drugar koji se bavi snimanjem i ima svoj studio, svira sa Georgijevim rekao da je mikseta krs i da goru nisam mogao da nadjem. e sad...to je njegovo misljenje i moj utisak...ali napominjem da su bile Hi-Fi kutije i mikseta je bila stara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ovaj aktivni je odlican dugo sam radio na njemu 2 x 300 vati.Lexicon efekat je dobar i za narodnu i zabavnu muziku ,kupi je obavezno ,ali nemoj vise davati od 500 eura tu im je cijena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Zahvaljujem na odgovoru, mislim da cu je uzeti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
imam ja kombinaciju spirit powerstation (ne 600 ili 1200 vec samo powerstation) . i 2x jbl . g734 . ja kad spirita uvalim u crveno i do kraja pojačam . wooferi mi nisu potrebni. mislim da je to do kutije ,ne do mixete .
i jos nesto . znate li vi sta znaci pojam live??????? kao prvo ova je mixeta napravljena da radi kao dodatak na velikm koncertima na otvorenom . kao sto kolega aleksandar kaze da uz nju treba i dosta dijelova da bi radila kako treba . stoga nemojte davati ocjene o ovom mixeru ako ste ga koristili u kafani . pa di vam je pamet? ili dođe kod nas lik , koristio soundcrafta studio u kafani i kaze da mu nevalja . i jos nesto , kod nas vecina muzicara radi na pm 2 ili 1 . i sto sam primjetio nabiju efekte i baseve na mikrofonski ulaz i onda tako pjevaju. da stavis uho u visokotonac nebi ih razumio. ja kad bi dobio pm 2 uopce je nebi koristio , prodo bi je ili nez vec sta sa njom . efketi na njemu nevaljaju nista . ma ima dosta boljih mixera od pm . da na pomenem za kolegu koji se uzimati spirita . kolega neces nikako pogrijesiti. ima precizniji ekvilajzer ,, efekte , bolje hlađenje. tolko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.06.2005
Downloads: 40
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Imao sam bas Soundcraft Spirit i mogu da ti porucim da ne kupujes to sranje. Predpojacalo je ocajno na toj mikseti. Pre kupi Mackie CR1604VLZ ili najnoviju powermate jer predpojacala su strava u odnosu na druge mikseta u toj klasi.
To je barem moje iskustvo i misljenje! Promijenjeno od miromiro (11.09.2009 u 19:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Kao sto vidis druze jedni ce ti reci ovako a drugi onako, sve je stvar ukusa. Ja radim na Soundcraft Spirit 600 i skroz sam zadovoljan sa zvukom, jedini problem mi je bio sto sam bas dugo morao da se igram sa njim da bih namestio ono sto mi treba, hocu da kazem da se bas tesko namesta, ali kada ga namestis radi savrseno, nema prostora u kome mi je los zvuk. Na pomenutom PM1 i 2 sam radio i odmah mogu da kazem da nisam nesto odusevljen zvukom. pozz
P.S. Inace Lexiconov procesor za efekat spada u vrstu najboljih efekata na svetu Promijenjeno od Niikkola (11.09.2009 u 20:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
ja sam radio sa aktivnom spirit u par objekata ,spojim spirit na dvije kutije ,basove na slej i cinchovima na razglas i vecinom su mi govorili da niko nije bolje zvucao od nas ,ni čišći zvuk da je imao,znači predpojačala su ok ,bar iz mog iskustva a i novija muzika ide u tom smjeru.naročito mi se svidjao hall s te miksete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() Citat:
powermate valja samo sto je jak ,i nista vise. moj stricevic je uzeo neku mixetu 19 " i pojačalo 19" . pojačalo je tanko svega 6 cm. a mieta isto. i sta je uradio, napravio je neke metalne sipke i precvrstio mixetu za pojačalo. i tako je radio , a po potrebi je mogo i skinut pojačalo. mislim da je pojačalo bio 2 x 1000w . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Bio sam odlucio da uzmem ovu miksetu ali sam u nedoumici, tip mi rece da nekoliko potenciometara malo zna zakrcati, i kao to se moze rjesiti kontakt sprejom,
jel neko imao ovakav problem |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|