|
|
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2008
Mjesto: Kikinda
Downloads: 69
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
aha, znaci ovo ipak kolko tolko moze da posluzi. Inace, planiram da kupim neku audio karticu sa nekim midi dodatcima tj prikljuccima a i uzecu neki bolji mikrofon bas studijski.
Da li znate kolika je cena neke solidne audio kartice znaci da nije mnogo skupa onako neka prihvatljiva cena...isto pitanje naravno i za studijski mic. ![]() a sto se tice ovih vst-i instrumenata to sam nesto skidao sa neta ali mi se nijedan ne svidja, uglavnom je to nesto bzvz...nikako da naletim na nesto korisno... Promijenjeno od buonggiorno (08.09.2009 u 20:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam druze naleteo na jednu emu0404 muzicku za 8000 dinara...e sad i mene zanima jel ovo realna cena za nju,i moze li da sluzi za potrebe kucnog studija?...Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
e momci .. koliko vam dodju tih 8000 din u euro?
ako je nova cena je oko 150-199 evra(austrija), polovne naravno manje ... najvaznije je, a to vazi i za sve ostale sprave, da redovno izbacuju nove update i drajvere, a kod EMU mislim da (jos) funkcionise taj servis ... ima dve verzije, kao PCI kartica i kao usb-modul. Promijenjeno od grandia (08.09.2009 u 21:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To ti je druze oko 90 evra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
cena je sasvim ok, cak i ako se radi o pci varijanti ... ja bi ipak pre pci uzeo usb ... taj modul mozes da nosis gde hoces a gde ces s kompom?
uz karticu bi trebalo da bude osim drajvera i proteus X, a to je fenomenalan softverski sinth koji se moze koristiti kao standalone il kao VSTi a ima ga i za download free ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da,radi se o PCI varijanti...inace nosim komp na svirku,imam ono malo polozeno kuciste tako da to nije problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|