|  | 
| 
 | ||||||
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  03.09.2009, 15:02 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 20.08.2009 Mjesto: Tuzla - BiH 
				 Downloads: 127 Uploads: 0 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova

Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir  |   

@siemensserbia87 Kolega sve je uredu,samo si malo pobrkao pojmove.... Meni je skoro 40 a ti mene zoves decko,mislim polaskan sam...hehehe...  @grandia Kolega tebi hvala za onaj program koji si ubacio u download sekciju... I nemojte se svadjati zbog mene,uostalom lijepo sam napisao da sam rijesio problem i da je sve OK.  Zasto da se ljutimo i da dobijate bezpotrebne opomene....  Samo opusteno i kolegijalno....  Lijep pozdrav...   
				__________________ | 
|   |   | 
|  03.09.2009, 16:55 | #2 | 
| Veliki prijatelj foruma Registrovan/a dana: 05.03.2009 Mjesto: BEC, Kucevo Godina: 52 
				 Downloads: 230 Uploads: 24 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova

Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010 Interesi: muzika, pc-igrice  |   

korgpa800 ... potpuno si u pravu druze, al mi se nismo svadjali ... barem ja ne sa siemensa ... on me kompletno pogresno shvatio ... nesrecno je bilo sto sam ja postovao iza njegov post pa je skontao da ja mislim na njega ... naravno to nije tacno. mislio sam ne neke clanove koje se ne pojavljaju kao svi ostali ovde na forum da se druze i pomagaju s drugim clanovima, nego se kriju po down-sekciji i lupaju komentare ... | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 00:54 | #3 | 
| Banovan! |   

Tacno ja i ovaj momak Grandia se nismo svadjali....a to decko...tako mi uzrecica...hehehehe...ne zamerite..pozzz prijatelji..
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |