|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Ogromna arhiva muzike, a program se ne mora instalirati vec ga pokrenes kad zelis downloadovati albume (noviteti i stariji albumi) sve ima. (Preko 60 000 pjesama, a svaki dan se dopunjava).
Mozda je vec neko stavio program ovaj, ali evo opet: Download klikni ovde 1.3mb
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
"Fostex"-svaka čast prijatelju ovo je stvarno mrak od programa za download...Ima svega i svačega a još besplatno...Hvala u moje ime jer mi je ovakvo nešto dugo bilo potrebno...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Svaka Cast.
medjunama imalo uvijek GENIE.... :wink: Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Ljudi, taj program vam uopshte ne treba!
To je samo obichan minibrowser koji prokazuje stranicu: http://www.yump3.eu/Download/index.php Idite direktno na tu strani, i ne morate nikakav program da skidate! ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
kao sto rece post gornji, to je ta stranica ali isto tako ima
i greska sto pise nema popup banera i to, imaju baner i popups za to bezveze skidati kad ima taj link.. poz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro momak se potrudio i pokušo pomoći...hvala njemu na dobroj volji i pomoći-Ej Vaxteru daj bogati pošalji na PM svoj MSN...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Pa imash ga kod mene u profilu!
![]() Ima i MSN i ICQ i Yahoo, a e-mail mi je identifikacija na gtalk-u! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
besplatan, direktan, download, mp3, muzike, program |
|
|