|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Za cenu ti nisam sto posto siguran,mogu sutra proveriti... |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() P.S. javi mi se na PP ako ćeš novog Fantoma...da napravimo cenu... Promijenjeno od Vule (24.06.2008 u 01:35 sati) |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
@ marco7
molim te reci mi koliko kosta x6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Interesuje me cijena tog sonic cell?
Korg4Life Promijenjeno od DjoleBn (08.07.2008 u 17:26 sati) Razlog: Sonic, ne sonar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Roland X6 u Srbiji mozes naci za 1600e nov!Ja sam nasao u Austriji polovan u extra stanju za 1350e i covek me je kontaktirao jer sam dao oglas da ga trazim i stize mi oko 1. avgusta kad krene sa porodicom na more(taman da castim sebe za rodjendan) ali mislim da ce cena da mu ide malo dole posto se pojavila G serija!
![]() |
#27 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto znaci jos 100 nize!Dobar je to workstation,extra dobar!!!!
![]() |
#29 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ubacio bih se na temu ako je moguce ali da ne bude svadje nego bih cisto informativno pitao sledece, na korgovom sajtu sam gledao poredjenje pa 1x -a 800 pa2x bla bal. primetio sam da pa800 i pa2x imaju iste odlike sto se tice tone generator istoi broj oscilatora polifoniju.E sad bih voleo da mi kaze ko zna da li postoje velike razlike u tonu posto postoji velika razlika u novcu. Pozdrav svima
![]() |
#30 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Momci dzabe vi uporedjujete klavijature!!!
Poznajem momka iz beca koj svira na pa50 i Tritona LE ´a i digitech vocoder!! To je samo da se covek krsti kako to zvuci - nemoze mu prici ni PA1x ni PA2x kako je momak namestio klavijature a i na sve to je jos i vrhunski muzicar! SVE JE STVAR NAMESTANJE SINTA ......... Ako neznas rukovati snjom ...... dzabe care date pare! Ako ne verujete - Snimak Gipsy Devils 2007 za download na yucafe.com pa slusajte |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izbor, pametan |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|