|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa i njegova je ciban ali je original 100% ima i plocicu sa brojem, al i on im'o problem sa kuglicama nije milanche rek'o zbog njega i poceo da radi taj posao....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Eto, dobro sam ja reko. Nemate pojma kako se štela kuglica u pisci.
![]() Stavi feferon ili čili papričicu u šupak i da vidiš kakove sve tonove možeš potom proizvesti na njoj. Ma ima da sve flaše u birtiji popucaju od frekvencija ![]()
![]() |
#23 |
Nishki
|
![]()
Setio sam se ove teme...........
![]() AL kako mala napreduje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hahaha
smrzla pisca zimsko doba.cekam proljece da kuglica odmrzne malo. neki los kvalitet si mi poturio. al mislim da ce bit nesto. obrazcici su se poboljsali i povecali (bozic,pecenje itd) a tebi puno ....... HVALA VOLIM TE KAKO SU TI KOD KUCE TI SI DOBAR DRUG (skontaces vec) ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
kao bivsi sudija preporucujem ti poularnu FOXERICU u srbiji kosta oko 1500din sto je nekih 15 i vise eur.
imaju resak zvuk kao sto cujes na tv-u . to su profesionalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a kavi su joj tasteri???
![]()
![]() |
#27 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
koliko ima RAM-a i kakva joj je kuglica da ne moramo opet da potezemo ceo forum zbog kuglice....
pozzzzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Ima ovih novih O.S. za kuglice ili najbolje da nabidzis USB i sve duvas digitalno...
![]() |
#29 |
Vredan član društva
|
![]()
s novim OS-om mozes i dvije kuglice unutra staviti, da vidis onda kako izlazi na ozvucenje
![]()
![]() |
#30 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pa vi ste skroz odlepili, kakva je to budalestina, pa ta je instrument star ko biblija, najbolje skini detetu VST Original boju i nek svira u Cubase. Ovako dete moze da se umori i da padne u nesvesti posto puno kisloroda se gubi kad se svira u pisci.
eto mislim da sam pomogao i nadam se da si me razumeo dobronamerno pozdrav ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
instrumenta, oko, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|