![]() |
|
problem oko instrumenta!!!
...eh ovako:prosle nedelje sam kupio cerkici jednu piscu.nabavio povoljno od jednog sudije na utakmici..
i djete ko djete,po cijeli dan samo piskaralo i sad nam se izgubila ona kuglica sto leta i zvrci u njoj...4 dana smo je trazili i nema je nigdje e sad neznam dali mogu da stavim jednu kuglicu od laznih bisera sa zenine ogrlice i kakav zvuk dobijam sa time...ili da odem u italiju u rimini,naso sam covjeka,on to prodaje tamo??? inace sam iz svicarske. |
...
Ako joj stavis neku divlju kuglicu nece ti stimovati pistaljka pa ti vidi!Samo original =)) i mislim da ova tema treba da ide u svastaru ;)
|
=)) Sta da ti kazem.:) Navedi IME proizvodjaca.Za njih mora original kuglica da bude.Mozda ja imam na lageru.Ako nemam trenutno za koji dan dolazi 4 slepera kuglica.Ali moras tacan naziv proizvodjaca da mi kazes.
Mozes da narucis i specijalne kuglice.Na tim kuglicama se moze stelovati tonalitet. >>Nemoj da zalis pare nego uzmi detetu naj kvalitetniju kuglicu.<< Cuo sam za tog u Rimu.Prevarant 1000%.On ima samo lose kuglice. |
[-O< Mili Bože što sve majka ne rodi =))
Pa jeste vi normalni :rolleyes: hebo vas kuglica. Seli to u svaštaru :mad: |
Bez komentara...
|
joj cime se vi zamarate
al ste orginalni:lol: |
=))=))=))
|
Ej brate kuglica....=))=))=))=))=))
|
Citat:
a kad ti stignu sleperi ostavi mi dvje palete kuglica molim te!!! ma za djete i nezalim....ostavi tri palete.. pravi si drug!!!!! ok,bjezim u svastaru sefe:(... |
Ima ovdje u St Moritz ovlasten servis za piste pa cu se raspitati koliko dodje kuglica ..isto cuo sam da vrse i stimanje piste pa sad ti vidi koja ti najbolje intonacija pase da je upucaju
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:11 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org