|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druze sto se tice razlike izmedju pa 800 i pa 1 x serije maltene da ih nema osim sto pa 800 ima 64 ram ali obzirom da se svi noviji setovi kompresuju i to nije problem i ja sam bio u prilici da biram pa 800 ili pa 1 x pro i izabrao sam pa 1 x pro i mogu ti reci da se nisam pokajao nadam se da i ti neces ako budes kupio pa1 x,kolega koji je kupio pa 800 imao je problem sa memorijom a zatim i sa plocom tako da je dao za popravke oko 500 e,na tebi ostaje da odlucis.pozzz
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.07.2008
Mjesto: cacak
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg tr 61
Interesi: muzika i produkcija
![]() |
![]()
druze definitivno bolje je resenje pa1xpro nego pa 800.jeste starija klavijatura.moze se naci u dosta dobrom stanju i uz malo nadogradnje dobijas odlicnu klavijaturu.mada moj ti je savet nadji na internetu prezentaciju ketrona sd1+ i poslusaj.klavijatura je vrhunska.odlicno se moze srediti da radi.pozz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Bez u vrede molim, ali ako je covek svirao pa50 mislim da ce mu podjednako komplikovano biti da pocne da radi na bilo kojoj od dve ponudjene opcije i da ih usteluje onako kako njemu treba KAD PROVALI SVE FORE U STELOVANJU.
Sto se tice izrade, moj glas definitvno nece ici plasticnoj klavijaturi pored manje plasticne ![]() Problem sa memorijom i plocama na PA 800 je realan, mozda su to nekako resili ali onda moras da gledas serijski broj da ti ne uvale neki stari lager! Slazem se sa cinjenicom da daju pismenu garanciju na 2 godine, ali da li vam daju istu klavijaturu da ubacite svoj set i radite dok vam ne poprave vasu? S obzirom na broj popravki koje su bile na PA 800 jedno vreme se solidno cekalo... I koji ce vam garancija kad vam crkne pred svirku??? Kome da pravdate? Dacu jedno poredjenje: to vam je kao kad birate izmedju YAMAHA R1(PA 800) i Harly Davidson-a ( pa1x) . Yamaha je brza, laksa, okretnija ali sa njom predjete 30.000km i mozete komotno da je bacite. Oklopi i farba se habaju od kamencica, ne trpi loseg vozaca i cim joj nesto malo fali pravac servis, da ne bi zakovala pri 250km/h (sto je u vasem slucaju SVIRKA)....dok sa ovim drugim mozete isto da prodjete, doduse sporije, ali prodjete, samo sto vam traje 150.000km i nece da vas zezne i uzivacete u panorami!!! Mozda sam malo preterao ali tako ja vidim ovo... |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.07.2011
Mjesto: Svicarska
Downloads: 20
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Triton Extreme
Interesi: Glazba, Ribolov
![]() |
![]()
prije tri godine sam imao pa1x pro i toboze prestao svirati. prije pet mjeseci opet si kupim nesto, ovaj puta pa1x. prije dva dana sam ga prodao i kupio pa800, i prezadovoljan sam. kada se samo sjetim puta na probu. nosim pa1x sa 22kg a sada samo 13kg, :-)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2006
Downloads: 118
Uploads: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pa 80 sa fles karticom ili jos bolje pa800,za nase uslove naprakticnije klavijature.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
necete se pokajati ako uzmete pa 800 toje mrak od klaviature imaosam solton ms 60 ko tenk tezak toje sadasnji ketron sd 5 i imao ketron x 1 koji nije za nas sad pa 800 radi ko singerica .
|
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Mozemo polako da privedemo kraj ove teme jer su dosta opcije bile ponudjene da se ne ponavljamo opet.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.10.2010
Mjesto: Foca
Downloads: 55
Uploads: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: pa50
![]() |
![]()
preporuka ti je od mene da kupis korg pa1xpro.pozzz
|
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega Alek21 molio bih vas da kazete tocno koje su to nove komponente koji prijece kvarove RAM memorije? Jer to sto ste rekli lici mi na prodavanje magle. Hvala
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (11.06.2011 u 20:34 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | MikiB (11.06.2011) |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
@Dell, kad kazhem nove poboljsane komponente - nema dodatnih komponenti, to su iste komponente kao i kod prve verzije, samo je dobavljac promenjen, a time i kvalitet komponente. Znaci, nove su jer su poboljsane i kvalitetnije.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|