|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
|
![]()
E Bethovene znam i zasto si me odma isprozivao To je zbog onih duvackih instrumenata ``Fantoma u tramvaju`` sto kaze prijatelj MILAN prijatelj ziki Hahaha Pa znam ja znam engleski...to 6 pack moze da znaci svasta...cak i 6 piva! Jbg... Ako neko nesto sazna...javite da znamo i mi smrtnici pa i Bethoven
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ne znaci nista drugo osim 6 mikrofona u paketu i nemojte se daviti bezveze...I svirko i doktor...Ja mislio svirko se zeza...Koja piva i koji dodaci u paketu...
![]() A obojica razbijate engleski,svaka chast... ![]() Pozdrav.
![]() |
#13 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ajde prijatelju, malo smiri strasti,
i nemoj mene učit engleski, jel ja ga jako dobro znam. A u paketu , mogu bit i rezervne spužvice i mrežice, dodatni kablovi, ''pecaljke'', čak i stalak za mikrofon sijeli, i to će se isto zvat PACK Al ako misiš da riječ PACK ima samo jedno značenje u engleskom jeziku, onda si se zajebo i to gadno. Baš kad hočeš-----PACK....omot, zavežljaj, smotak,paket, kutija, denjak,bala, banda, rulja, čopor, navala, zdrobljene sante leda oblog, ranac, bagra, naslagati, skupiti, upakirati, .........jel treba još? Al s obzirom da ti dobro znaš engleski, onda objasni doktoru da uz taj mikrofon dobije i 6 bala sijena, što je isto jedno od značenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
|
![]()
''moze al pod jednim uslovom Da ova gospodja ovde pojede jedan naramak sena! Dva naramka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Evo druze doktore87, ja imam AKG D7s, predivan mikrofon, cena mu je niza od shure beta, ali je u njegovoj klasi, pretpostavljam da je i D5 isto tako dobar mikrofon...kupuj ti to, mani se PACKova...
![]() |
#16 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ma nije problem momci,,,,,
ja se ispričavam svima ako sam nekog uvrijedio, nisam to imao namjeru, hebiga eto danas mi je bio loš dan.... A i slažem se sa prijateljem Vujanov, kupuj to odmah, i to bez hebenog PACK-a ![]() ![]() AKG je oduvijek bio odlična firma koja je izrađivala isto tako odlične mikrofone, a nije bila tako razvikana. Srdačan pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|