![]() |
AKG D 5 (6-Pack) Live Performance mikrofon
U cemu je razlika izmedju njega i obicnog D5 kad je razlika u ceni ogromna?
|
Razlika imedju AKG D5 i cega ?
|
Obican D-5 je usamljen a ovaj ima jos 5 drugara...:)
|
tatatatiiiraaaa
hahaha, auuuu, extra!:lol: |
=))=))
a jeste carevi Al,sad šalu na stranu, čovjek je dobro pitao jer postoji razilka, između ta dva modela, znači 1. AKD D5 live perfomance 2. AKG D5 ( 6-pack ) Live Perfomance iskreno, gledao sam malo po Netu, i za obadvoje je ista neka specifikacija, al evo šjor doture87, link, pa najbolje da nazoveš zašto je ovaj drugi skoro za 5 puta skuplji http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=901 Srdačan pozdrav # petorica drugara #=)) |
Hvala Svirko! :) Mada sam ja taj sajt pogledao...ali sam mislio da je neko imao prilike da radi sa ova dva modela pa da mi kaze u cemu je razlika u kvalitetu kad je tolika razlika u ceni....izgleda da nije....Da sam pitao za Shure SM 58 i BETA 58a javilo bi se 1000000 ljudi....to ti je to... :) Navikli ljudi na ime pa to ti je...niko nece da proba nista novo... :))) a pa ja cu! :)
|
Izgleda da neko treba da, mu nacrta.
|
Nemojte čovjeka zahebavat,
evo svima gore stoji link, pa se možete i sami uvjerit, dva potpuno ista mikrofona, specifikacije identične, uz ovog 6-Pack nešto dolazi još dodatno, al ne piše šta, a i košta skoro za 6 puta više od ovog, "" koji nema drugare ""=)) Srdačan pozdrav |
Preterali smo malo,zar ne...Nije greh kad covek nezna ali treba i voditi racuna,narocito kad su druge teme u pitanju...Sa moje strane je ovo bilo nesto kao milo za drago...
"6 pack" znaci da su to ustvari 6 mikrofona D5 u paketu.Zato toliko i kostaju... Shvati ovo sve kao shalu i idemo dalje... Pozdrav. P.S. A sledeci put, ako vec neznas engleski, ukljuci logiku,ona je chudo...:) |
Da li to " milo za drago " ide mene ili......?
Kao prvo - 6-pack ne mora značit da je u kompletu 6 mikrofona, uz mikrofon mogu doć razni dodaci....... A Pack na engleskom ima preko 15 značenja, koje nebi sad nabrajao...al baš ako nezna engleski mogu........ Logika? Da, strašna je to stvar, samo je trba upotrijebit na pravom mjestu..... |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org